Το Huawei Watch D θα μετράει την πίεση του αίματος με μια ειδική ταινία 

Το Huawei Watch D θα μετράει την πίεση του αίματος με μια ειδική ταινία 

Τα έξυπνα φορητά έχουν υιοθετήσει όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την υγεία και αφού αρκετές εταιρείες εισήγαγαν το ΗΚΓ στα ρολόγια τους, η Samsung αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να εισαγάγει μια μέτρηση της αρτηριακής πίεσης σε το Watch3 μέσω ενός μικρού αισθητήρα. Ωστόσο, αυτό απαιτούσε αρχική ρύθμιση χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή μέτρησης της αρτηριακής πίεσης.

Η Huawei φέρεται να προχωρά ένα βήμα παραπέρα με το επερχόμενο Watch D της για να παρέχει από μόνη της ακριβείς μετρήσεις BP. Σύμφωνα με το βίντεο του οδηγού χρήστη που διέρρευσε, το wearable θα έχει ένα φουσκωτό αξεσουάρ που θα μπαίνει στο εσωτερικό του ιμάντα. Θα υποστηρίξει δύο διαφορετικά μεγέθη ιμάντων που συνδέονται με το ρολόι μέσω ακίδων και στη ζώνη με λαστιχένια κουμπιά.

Για να έχετε μια σαφή ένδειξη, πρέπει να κάθεστε σε μια συγκεκριμένη θέση με το χέρι που φοράει το ρολόι να αγγίζει τον απέναντι ώμο και το ίδιο το φορητό να μην αγγίζει το στήθος.

Το Watch D φέρεται να έρχεται με 32MB RAM και 4GB αποθηκευτικό χώρο. Μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth σε τηλέφωνο ή ακουστικά. Οι πηγές προτείνουν μια τιμή 2.998 CNY, η οποία είναι 470 $, και ενώ δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για το κόστος ή εάν το ρολόι μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα, για μια τέτοια τιμή είναι καλύτερα να διαθέτει κάποιο είδος υποδοχής SIM.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *