TikTok Kitchen: θα κάνουν πιο δημοφιλείς συνταγές για σας

TikTok Kitchen: θα κάνουν πιο δημοφιλείς συνταγές για σας

Αν έχετε δει ποτέ ένα viral TikTok μιας συνταγής που φαίνεται εκπληκτικά νόστιμο, ίσως σύντομα να είναι σε θέση να δοκιμάσετε το πιάτο, χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Από τον Μάρτιο, η πλατφόρμα ανοίγει εκατοντάδες τοποθεσίες TikTok Kitchen μόνο για παράδοση σε όλες τις ΗΠΑ.

Το TikTok συνεργάστηκε με το Virtual Dining Concepts για να δημιουργήσει τα εστιατόρια-φαντάσματα, . Θα ξεκινήσουν με περίπου 300 τοποθεσίες και σχεδιάζουν να επεκταθούν σε περισσότερες από 1.000 έως το τέλος του 2022. Η Virtual Dining Concepts έχει αξιοσημείωτη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, έχοντας συνεργαστεί με τον μεγάλο αστέρα του YouTube  MrBeast στα εικονικά εστιατόρια του MrBeast Burger (το πρώτο τούβλο αυτής της μάρκας- Η τοποθεσία και-κονιάματος είναι τώρα στα σκαριά).

Το μενού TikTok Kitchen, το οποίο θα αλλάζει σε τριμηνιαία βάση, θα περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες διατροφικές τάσεις της πλατφόρμας. Η αρχική παρτίδα των πιάτων περιλαμβάνει ψητή φέτα ζυμαρικά (για τα οποία η Google λέει ότι ήταν τοτις πιάτο μεπερισσότερες αναζητήσεις του 2021), ένα smash burger και τσιπς ζυμαρικών. 

Η TikTok λέει ότι θα προσφέρει τα κέρδη της από το εγχείρημα στους δημιουργούς των συνταγών, καθώς και στους ανερχόμενους δημιουργούς τροφίμων στην πλατφόρμα. Ωστόσο, η υπηρεσία δεν διευκρίνισε πώς θα καθορίσει τους πραγματικούς δημιουργούς των πιάτων, σε αντίθεση με έναν χρήστη που μπορεί να είχε αντιγράψει μια συνταγή και να την έκανε viral.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *