Η Realme θα χρησιμοποιήσει επίσης το MediaTek Dimensity 9000

Η Realme θα χρησιμοποιήσει επίσης το MediaTek Dimensity 9000

Η MediaTek διαφημίζει το τελευταίο της (ή, ίσως πουν κάποιοι – το πρώτο) chipset, το Dimensity 9000, πρόσφατα – και το συγκρίνει  με το Snapdragon 8 Gen 1  και με εργασίες που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη.

Μοιάζει σίγουρα σαν ένας ανταγωνιστής με το πιο πρόσφατο και το καλύτερο της Qualcomm, και οι κατασκευαστές τηλεφώνων το έχουν παρατηρήσει επίσης – μέχρι στιγμής, οι Oppo, Redmi, vivo και Honor επιβεβαίωσαν ότι εργάζονται σε συσκευές που ενσωματώνουν το Dimensity 9000.

Realme will use the MediaTek Dimensity 9000 too

Και τώρα μπορούμε προσθέστε ένα άλλο όνομα στη λίστα, που δεν προκαλεί έκπληξη, για να είμαι ειλικρινής. Εννοούμε Realme. Η μάρκα χρησιμοποίησε το Dimensity 1200, την προηγούμενη κορυφαία προσφορά της MediaTek, επομένως δεν μας σοκάρει ότι θα ήθελε και ένα κομμάτι της δράσης Dimensity 9000. Δεν είναι σαφές προς το παρόν ποια συσκευή σχεδιάζει να κυκλοφορήσει η Realme με το Dimensity 9000, αλλά ο CMO της Realme Xu Qi Chase προφανώς επιβεβαίωσε τα νέα στο Weibo.

Δεδομένου ότι η Oppo φημολογείται ότι θα έχει το Find X4 με το Dimensity 9000 και το Find X4 Pro με το Snapdragon 8 Gen 1, πιστεύουμε ότι η απλή έκδοση του  GT 2 Pro της Realme θα έχει αυτό τον επεξεργαστή της  MediaTek 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *