Η δημόσια έκδοση macOS 12.2 beta της Apple περιλαμβάνει μια ταχύτερη εφαρμογή Μουσικής

Η δημόσια έκδοση macOS 12.2 beta της Apple περιλαμβάνει μια ταχύτερη εφαρμογή Μουσικής

Η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση macOS 12.2 beta στους δημόσιους δοκιμαστές στο πρόγραμμα beta της, μόλις μια ημέρα αφότου έγινε διαθέσιμη στους προγραμματιστές. Το λειτουργικό σύστημα συνοδεύεται από μια νέα εφαρμογή Music που η Apple είχε ανακατασκευάσει ως πλήρη εγγενή εφαρμογή. Η Apple παρουσίασε την αποκλειστική εφαρμογή Μουσική του macOS το 2019, αλλά κράτησε ορισμένα στοιχεία του iTunes για ορισμένα μέρη της, πράγμα που σημαίνει ότι εξακολουθεί να εμφανίζει περιεχόμενο ιστού εντός της εφαρμογής.

Το MacOS 12.2 beta χρησιμοποιεί AppKit, το πλαίσιο που απαιτείται για να δώσει τις εφαρμογές μια native interface. Δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση, αλλά η νέα εφαρμογή προφανώς θα λειτουργεί πιο γρήγορα. Η αναζήτηση τραγουδιών στη Μουσική, για παράδειγμα, θα εμφανίζεται πιο γρήγορα, επειδή τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται σε μια εγγενή διεπαφή, ενώ η κύλιση θα είναι πιο ομαλή και οι χειρονομίες του trackpad θα έχουν μεγαλύτερη απόκριση. 

Εκτός από μια ολοκαίνουργια εφαρμογή Μουσική, το macOS 12.2 θα κάνει επίσης πιο ομαλή την κύλιση στο Safari για τα μοντέλα  MacBook Pro 14 και 16 ιντσών που υποστηρίζουν ρυθμούς ανανέωσης έως και 120 Hz. Για να δοκιμάσετε το macOS 12.2, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το macOS Developer Beta Access Utility. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πιο πρόσφατη ενημέρωση beta στην ενότητα Ενημέρωση λογισμικού των Προτιμήσεων συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *