Το OxygenOS 12 για OnePlus 9 και 9 Pro κυκλοφορεί για άλλη μια φορά, ελπίζουμε να διορθώσει όλα τα προβλήματα

Το OxygenOS 12 για OnePlus 9 και 9 Pro κυκλοφορεί για άλλη μια φορά, ελπίζουμε να διορθώσει όλα τα προβλήματα

H OnePlus ξεκίνησε αρχικά να στέλνει την ενημέρωση στο OxygenOS 12 με βάση το Android 12 στα OnePlus 9 και 9 Pro γύρω στις αρχές αυτού του μήνα. Στη συνέχεια, η εταιρεία τράβηξε την ενημέρωση μόνο λίγες μέρες αργότερα, αφού το Διαδίκτυο γέμισε με αναφορές για τεράστια σφάλματα, σφάλματα και διάφορα ζητήματα.

Σήμερα επιτέλους δημιουργείται ξανά αντίγραφο ασφαλείας της ενημέρωσης. Αυτή τη φορά η έκδοση φέρει την ένδειξη C.39, ενώ η πρώτη προσπάθεια ήταν C.36. Περιττό να πούμε ότι αν έχετε κολλήσει με το C.36 από τότε που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση το συντομότερο δυνατό, καθώς ελπίζουμε ότι θα διορθώσει όλα τα προβλήματά σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν κάνατε ενημέρωση σε C.36, ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε μια εβδομάδα περίπου μέχρι να καταστεί σαφές ότι η νέα έκδοση C.39 είναι στην πραγματικότητα χρησιμοποιήσιμη και δεν παρουσιάζει κανένα νέο δικό της σφάλμα.

Θεωρητικά, τα πράγματα θα πρέπει να λειτουργούν καλά τώρα – όπως ανέφερε η OnePlus, εργάστηκε για τη διόρθωση των προβλημάτων που αναφέρθηκαν περισσότερο, όπως η αποτυχία σύνδεσης σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, οι ειδοποιήσεις τηλεφώνου που δεν ήταν ορατές, τα παγώματα, τα προβλήματα οθόνης κ.λπ. Το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών βρίσκεται στη σελίδα Πηγή που συνδέεται παρακάτω.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένα ζητήματα όπως η αυτόματη συμπλήρωση του Chrome και η προσωρινή έλλειψη πρόσβασης στην κάμερα Ultra HD 48M / AUX στο GCam θα διορθωθούν “στο σχέδιο ενημέρωσης παρακολούθησης”.

Ως συνήθως, η διάθεση είναι σταδιακή, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό των μονάδων το αποκτά σήμερα, με μια ευρύτερη διάθεση να ξεκινά κάποια στιγμή τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *