Το νέο έτος 2022, η Microsoft φέρνει μια νέα ζωντανή εκπομπή “Windows Wednesday”

Το νέο έτος 2022, η Microsoft φέρνει μια νέα ζωντανή εκπομπή “Windows Wednesday”

H Microsoft ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι θα φιλοξενήσει μια ολοκαίνουργια ζωντανή εκπομπή “Windows Wednesday” διάρκειας 30 λεπτών που ξεκινάει το επόμενο έτος το 2022 στις 5 Ιανουαρίου όταν θα προβληθεί το πιλοτικό επεισόδιο.

Στην εκπομπή, η Microsoft λέει ότι θα συζητήσει κυρίως θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη στο περιβάλλον των Windows, αλλά μπορεί να καλυφθούν και κάποια άλλα πράγματα. Η εταιρεία λέει:

Ορισμένα θέματα που θα καλύψουμε περιλαμβάνουν το Windows Terminal, το Windows Subsystem for Linux, τους Windows Sounds, τα PowerToys και τις γραμματοσειρές, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Στην εκπομπή βασικά θα παρουσιαστούν ειδικοί σε θέματα που θα επιδείξουν αυτά τα διάφορα εργαλεία και θα συζητήσουν τη χρησιμότητά τους. Θα παρουσιαστεί από την Kayla Cinnamon, η οποία είναι Διευθύντρια Προγράμματος στη Microsoft και θα συνοδεύεται από τον Scott Hanselman σε μερικά από τα επεισόδια.

Σε περίπτωση που θέλατε η Microsoft να καλύψει κάποιο συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή, σας ζητείται να επικοινωνήσετε με την Kayla Cinnamon στο Twitter.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η πρώτη εκπομπή θα είναι ζωντανή στις 5 Ιανουαρίου, Τετάρτη. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στο κανάλι YouTube των Developer Windows και στη σελίδα της Microsoft Learn TV στις 8:00 π.μ. PST ή στις 4:00 μ.μ. UTC. Τα επόμενα επεισόδια της Τετάρτης των Windows θα προβάλλονται επίσης αυτή τη στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *