Η διαρροή Galaxy S21 FE αποκαλύπτει την επόμενη προσιτή ναυαρχίδα της Samsung

Η διαρροή Galaxy S21 FE αποκαλύπτει την επόμενη προσιτή ναυαρχίδα της Samsung

Η Samsung φιλοξενεί μια εκδήλωση Unpacked στις 4 Ιανουαρίου και μια από τις συσκευές που φημολογείται ότι θα κάνει την εμφάνισή τους είναι το Galaxy S21 FE, γνωστό και ως Fan Edition. Η επερχόμενη ναυαρχίδα του οικονομικού προϋπολογισμού είναι βασικό στοιχείο στην αρένα των διαρροών εδώ και λίγο καιρό, και ό,τι έμεινε να ειπωθεί έχει πλέον κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ολόκληρο από τον Roland Quandt του WinFuture. 

Η τιμή εξακολουθεί να είναι ένα σημείο πώλησης, αλλά ίσως όχι τόσο.

Το Galaxy S21 FE ξεκινά από 749 ευρώ (842 $) για τη βασική διαμόρφωση 6 GB + 128 GB. Ωστόσο, η Samsung ενδέχεται να τροποποιήσει τις τιμές τις ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία. Νωρίτερα αυτό το μήνα,  υπήρχαν προβλέψεις ότι το Galaxy S21 FE θα διατεθεί στις ΗΠΑ για $699. Εάν αυτό συμβεί, η προσφορά της Samsung θα τεθεί αντιμέτωπη με δύο αξιόλογους αντιπάλους — το iPhone 13 και το Google Pixel 6.

Ας μιλήσουμε για το υλικό τώρα. Μια επίπεδη οθόνη 6,4 ιντσών Dynamic AMOLED 2x με ανάλυση Full-HD+ (2340 x 1080 pixels) και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz καταλαμβάνει το μπροστινό μέρος. Η οθόνη λέγεται ότι προστατεύεται από Gorilla Glass Victus, ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Corning. Μια κάμερα selfie 32 megapixel (φακός f/2.2, pixel 0,8 micron, αισθητήρας 1/2,8 ιντσών) βρίσκεται στην κορυφή, ακολουθώντας τα βήματα της αισθητικής οθόνης Infinity-O της Samsung. Ο Quandt λέει ότι το Android 11 θα χειριστεί τα πράγματα από την πλευρά του λογισμικού, αλλά μια προηγούμενη διαρροή προέβλεπε ότι το τηλέφωνο θα εκτελούσε και το Anroid 12 out of the box.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κύρια κάμερα 12 megapixel (pixel 1,8 micron, οπτικό πεδίο 79 μοιρών, φακός f/1,8) με οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Βρίσκεται δίπλα σε συσκευή λήψης υπερευρείας γωνίας 12 megapixel και τηλεφακό κάμερα 8 megapixel με έξοδο οπτικού ζουμ 3x. Η ναυαρχίδα της Qualcomm για το 2021, το σύστημα Snapdragon 888 σε ένα τσιπ, λειτουργεί σε συνδυασμό με 6/8 GB μνήμης RAM και 128/256 gigs ενσωματωμένης λειτουργικότητας. Δυστυχώς, η Samsung φαίνεται να έχει καταργήσει την υποδοχή κάρτας microSD για το Galaxy S21 FE.

Η Samsung λέγεται ότι εξόπλισε το τηλέφωνο με μπαταρία 4.500 mAh που υποστηρίζει την αποκλειστική τεχνολογία αντίστροφης ασύρματης φόρτισης. Η κατασκευή είναι πιστοποιημένη με IPP68, αλλά η σχεδίαση έχει αφαιρεθεί κατευθείαν από το βανίλια Galaxy S21 FE. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς το μονότονο ματ φινίρισμα είναι αρκετά εύκολο για τα μάτια. Οι χρωματικές επιλογές στο τραπέζι είναι γραφίτης, λεβάντα, πράσινο της ελιάς και λευκό. Τέλος, η υποστήριξη 5G είναι μέρος του πακέτου, αλλά δεν είναι σαφές εάν το τηλέφωνο μπορεί να συνδεθεί με τα ραδιοκύματα mmWave 5G σε όλες τις αγορές όπου φτάνει στα ράφια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *