Τα επίσημα renders του Huawei Watch D επιδεικνύουν τη σχεδίαση του επερχόμενου wearable

Τα επίσημα renders του Huawei Watch D επιδεικνύουν τη σχεδίαση του επερχόμενου wearable

H Huawei προετοιμάζεται ξεκάθαρα για μια μεγάλη εκδήλωση ανακοίνωσης στις 23 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει το Huawei P50 Pocket, πιθανώς ένα άλλο clamshell, που ονομάζεται Mate V, αν και μπορεί να αποδειχθεί να είναι η ίδια συσκευή. Μια ανακοίνωση του MateBook X Pro αναμένεται επίσης να είναι μέρος της εκδήλωσης, πιθανώς ένα ζευγάρι έξυπνα γυαλιά και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό – το Huawei Watch D.

Huawei Watch D
Huawei Watch D
Huawei Watch D
Huawei Watch D
Huawei Watch D
Huawei Watch D

Οι εικόνες που αποκαλύφτηκαν αποτελούν μέρος μιας λίστας προπαραγγελίας στο vmall.com. Δεν αποκαλύπτει τη λιανική τιμή του Watch D, ζητά μόνο κατάθεση 100 CNY. Οι πηγές προτείνουν ότι το Watch D θαγια πωλείται2.998 CNY, ή περίπου 470 $. Αρκετά η όμορφη δεκάρα.

Ωστόσο, δεν έχουμε ακόμη μάθει εάν το Watch D θα είναι εξοπλισμένο, εκτός συσκευασίας, με όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεται για το «δολοφονικό χαρακτηριστικό» του – την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης. Το ενδιαφέρον χαρακτηριστικό έχει ήδη πειραχθεί σε πολλές περιπτώσεις και, αν κρίνουμε από τα επίσημα renders, πιθανότατα θα είναι το πιο σημαντικό σημείο πώλησης του wearable. Χάρη σε έναν οδηγό χρήστη που διέρρευσε, γνωρίζουμε ότι η λειτουργία θα λειτουργήσει με τη βοήθεια ενός φουσκωτού ιμάντα που συνδέεται στο σώμα του Watch D και διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Έτσι, εξετάζουμε μια πραγματική μέτρηση υλικού εδώ αντί για αυτό που έχει η Samsung στο πιο πρόσφατο Galaxy Watch4 της. Μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε ένα κάλυμμα με μια βίδα στο πίσω μέρος της συσκευής που φιλοξενεί τις επαφές για τον επιπλέον ιμάντα. Εάν το Huawei Watch D είναι όντως πλήρως εξοπλισμένο με αυτό το υλικό, τότε αυτή η τιμή που αναφέραμε αρχίζει να ακούγεται λίγο πιο λογική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *