Η Samsung έχει εισερχόμενη τεράστια ποικιλία επίσημων αξεσουάρ Galaxy S22

Η Samsung έχει εισερχόμενη τεράστια ποικιλία επίσημων αξεσουάρ Galaxy S22

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην πιθανή αποκάλυψη της οικογένειας Galaxy S22  τον Φεβρουάριο   , αρχίσαμε φυσικά να βλέπουμε όλο και περισσότερες από τις επερχόμενες συσκευές μέσω όλο και πιο επίσημων καναλιών, όπως το πρόσφατα δημοσιευμένο σελίδες υποστήριξης στο Samsung.com. Το BOX UK έχει τώρα βάλει τη δική του «διαρροή», αναφέροντας έναν μεγάλο αριθμό επίσημων αξεσουάρ για την οικογένεια Galaxy S22 στον ιστότοπό της. Πάνω από 60 διαφορετικά αντικείμενα (περιλαμβάνονται οι επιλογές χρωμάτων) σε όλη την τριάδα τηλεφώνων.

Η Samsung φαίνεται να προχωρά τα πάντα φέτος, ειδικά στο τμήμα θήκης. Οι χρήστες Galaxy S22 και S22+ θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε Clear Covers, Clear Standing Covers, Frame Covers, Δερμάτινα καλύμματα, Protective Standing Covers, Covers σιλικόνης (με/χωρίς ιμάντα), Smart Clear View Covers, Smart Covers View View και Gel Cases. Οι ιδιοκτήτες Galaxy S22 Ultra ή S22 Note, ανεξάρτητα από το όνομα που τελικά είναι, μπορούν να απολαύσουν σχεδόν ολόκληρη τη συλλογή, εκτός από τη σειρά Frame Cover. Η συγκεκριμένη επιλογή στο Box περιλαμβάνει 24 επίσημες επιλογές θήκης για το τυπικό S22, με 19 επιλογές για το S22 Ultra και 23 για την έκδοση Plus.

S Pen in green

S Pen σε πράσινο χρώμα

Οι περισσότερες από τις καταχωρίσεις στο box.co.uk δεν έχουν ακόμη εικόνες, αλλά υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις. Ο λιανοπωλητής έχει λάβει επίσης αντικαταστάσεις S-Pen για το μεγαλύτερο από τη δέσμη S22 σε συνολικά τέσσερα χρώματα – Πράσινο, Σκούρο Κόκκινο, Λευκό και Μαύρο. Αυτά θα πρέπει να συμπίπτουν με τις χρωματικές επιλογές του τηλεφώνου και να ταιριάζουν κυρίως με προηγούμενες φήμες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *