Η τελευταία ενημέρωση των Windows 11 διορθώνει ένα σφάλμα που επιβραδύνει τους υπολογιστές ή τις εφαρμογές που διακόπτουν τη λειτουργία της

Η τελευταία ενημέρωση των Windows 11 διορθώνει ένα σφάλμα που επιβραδύνει τους υπολογιστές ή τις εφαρμογές που διακόπτουν τη λειτουργία της

H Microsoft πρόσφατα αναγνώρισε δύο σφάλματα στα Windows 11 που θα μπορούσαν να διακόψουν τη λειτουργία των εφαρμογών ή να επιβραδύνουν ολόκληρο το σύστημά σας. Με την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας (KB5008215), η Microsoft έχει επιδιορθώσει τα δύο γνωστά ζητήματα, υπογραμμίζοντας πόσο σοβαρό είναι αυτό το πρόβλημα. Στο αρχείο καταγραφής αλλαγών της για την ενημέρωση Patch Tuesday, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η επιδιόρθωση ισχύει πλέον για όλες τις διαμορφώσεις.

Ένα σφάλμα στα Windows 11, το οποίο εντοπίστηκε τον Αύγουστο του 2021, θα μπορούσε να επιβραδύνει ολόκληρο το σύστημα επηρεάζοντας τις ταχύτητες εγγραφής ή ανάγνωσης των μονάδων αποθήκευσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό, καθώς επηρεάζονται σχεδόν όλες οι μονάδες αποθήκευσης και οδηγεί επίσης σε προβλήματα απόδοσης με τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη μονάδα δίσκου συστήματος.

Εάν η συσκευή σας επηρεάζεται, η μονάδα αποθήκευσης θα μπορούσε να λειτουργεί 50% πιο αργά με τις ταχύτητες εγγραφής να επηρεάζονται περισσότερο. Στις 22 Νοεμβρίου, η Microsoft κυκλοφόρησε μια προαιρετική αθροιστική ενημέρωση και επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε στις αναφερόμενες ενημερώσεις κώδικα, εξηγώντας ότι αυτό το ζήτημα επηρεάζει μόνο τη μονάδα δίσκου των Windows.

Με την έκδοση του Patch Tuesday, η Microsoft λανσάρει επιτέλους την επιδιόρθωση για όλους όσους χρησιμοποιούν Windows 11 έκδοση 21H2. Καθώς πρόκειται για ενημέρωση ασφαλείας, θα γίνει αυτόματη λήψη και εγκατάσταση ανάλογα με τις ρυθμίσεις του Windows Update.

Η Microsoft επιδιορθώνει εφαρμογές στα Windows 11 που συντρίβουν σφάλματα

Εάν έχετε ενημερώσει στα Windows 11 και αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εκκίνηση συγκεκριμένων εφαρμογών, είστε τυχεροί καθώς η Microsoft έχει επιδιορθώσει επιτέλους ένα περίεργο σφάλμα που συντρίβει εφαρμογές σε αυτήν την ενημέρωση.

Στις σημειώσεις έκδοσης, η Microsoft εξήγησε ότι έχει διορθώσει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να εμποδίσει την εκκίνηση εφαρμογών, όπως οι εφαρμογές Kaspersky. Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθείτε να επιδιορθώσετε ή να ενημερώσετε τις εφαρμογές χρησιμοποιώντας το Microsoft Installer (MSI).

Η Kaspersky επιβεβαίωσε επίσης ότι ένα σφάλμα των Windows 11 επηρέασε το antivirus της στα Windows 11 μετά την κυκλοφορία μιας ενημέρωσης τον Νοέμβριο. Εάν παραλείψετε την ενημέρωση, το Kaspersky Antivirus ενδέχεται να μην λειτουργεί πλέον, σύμφωνα με την εταιρεία ασφαλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *