Η μεγάλη ενημέρωση  της Tesla προσθέτει το TikTok και το Sonic the Hedgehog με δυνατότητα αναπαραγωγής

Η μεγάλη ενημέρωση της Tesla προσθέτει το TikTok και το Sonic the Hedgehog με δυνατότητα αναπαραγωγής

Η ετήσια ενημέρωση λογισμικού διακοπών της Tesla για τα αυτοκίνητά της είναι εδώ. Περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες οδήγησης, όπως αυτόματη πρόσβαση στις κάμερες ενός αυτοκινήτου σε τυφλό σημείο, καθώς και διασκεδαστικές προσθήκες όπως νέα παιχνίδια ενσωματωμένα στο Tesla Arcade, υποστήριξη TikTok και μια δυνατότητα που επιτρέπει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να «χορεύουν σε ένα χορογραφημένο φως». Ο αριθμός έκδοσης της ενημέρωσης είναι 2021.44.25 και αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Η πιο χρήσιμη προσθήκη στην ενημέρωση θα μπορούσε να είναι η λειτουργία κάμερας τυφλού σημείου που εμφανίζει αυτόματα μια ζωντανή προβολή κάμερας του τυφλού σημείου του αυτοκινήτου κάθε φορά που ένας οδηγός ενεργοποιεί ένα φλας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, ανέφερε ότι το χαρακτηριστικό ήταν υπό ανάπτυξη τον Ιούλιο του 2020, αλλά τώρα είναι εδώ για να (ελπίσουμε) να κάνει τους ελιγμούς όπως η αλλαγή λωρίδων αυτοκινητοδρόμων λίγο πιο ασφαλείς.

Άλλες πρακτικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν έναν ευκολότερο τρόπο προσθήκης πολλαπλών σημείων διαδρομής σε ένα ταξίδι και απλοποιημένους ελέγχους για την πρόσβαση στα κύρια χειριστήρια ενός αυτοκινήτου. Είναι επίσης πλέον δυνατό να σύρετε και να αποθέσετε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά για να προσαρμόσετε τη γραμμή μενού του αυτοκινήτου και οι θερμάστρες στα μπροστινά καθίσματα μπορούν πλέον να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία με βάση το πόσο ζεστό είναι γενικά στο αυτοκίνητο.

Φυσικά, δεδομένου ότι πρόκειται για την Tesla, υπάρχουν πολλές λιγότερο απαραίτητες και πιο διασκεδαστικές ενσωματώσεις στην ενημέρωση. Τα βίντεο TikTok μπορούν πλέον να παρακολουθούνται απευθείας από την οθόνη αφής του αυτοκινήτου μέσω του Tesla Theater και το Tesla Arcade έχει ενημερωθεί με νέα παιχνίδια όπως το αρχικό Sonic the Hedgehog   και Σουντόκου. Είναι πιθανώς καλύτερο να τα αποθηκεύσετε όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, αν και αμφισβητείται ότι μπορούν να παίζονται και από τους επιβάτες ενώ ένα όχημα βρίσκεται σε κίνηση.

Τέλος, υπάρχει το “Light Show”, ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται να έρχεται σε όλα τα Tesla μετά την προβολή του στο Model X το 2015. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *