Το Apple iPhone 14 Pro θα έχει κάμερα 48MP, το περισκόπιο έχει προγραμματιστεί για το 2023

Το Apple iPhone 14 Pro θα έχει κάμερα 48MP, το περισκόπιο έχει προγραμματιστεί για το 2023

Η Apple βασίζεται σε αισθητήρες 12MP για τις κύριες κάμερες των smartphone της για το μεγαλύτερο μέρος μιας δεκαετίας τώρα. Αυτό τελικά πρόκειται να αλλάξει στη σειρά iPhone 14 Pro, καθώς η εταιρία  στοχεύει να τοποθετήσει έναν αισθητήρα 48MP πίσω από το κύριο shooter, ισχυρίζεται ο αναλυτής Ming-Chi Kuo.

Οι αισθητήρες των 48MP εξακολουθούν να παράγουν εικόνες 12MP μετά την τοποθέτηση pixel, αλλά επιτρέπουν τη συλλογή περισσότερων δεδομένων για υπολογιστική φωτογραφία. Ο Kuo δήλωσε ότι η Apple μπορεί να προσθέσει μια λειτουργία “48MP” που τραβάει φωτογραφίες σε ανάλυση 48 megapixel για όταν η συνολική λεπτομέρεια είναι καθοριστική.

Στη συνέχεια, η εταιρεία θα προχωρήσει στην εισαγωγή μιας άλλης ευρέως χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας smartphone – του φακού περισκοπίου. Θα φτάσει στη σειρά iPhone 15, που έχει προγραμματιστεί να φτάσει το 2023.

Δυστυχώς, ο αναλυτής δεν έχει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Αυτήν τη στιγμή, η κάμερα τηλεφακού του iPhone 13 Pro Max είναι 3x, αλλά οτιδήποτε μεγαλύτερο δεν θα χωρούσε σε ένα σύγχρονο λεπτό smartphone χωρίς τη χρήση αναδιπλούμενων οπτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *