Το Mix Fold 2 της Xiaomi φημολογείται ότι θα χρησιμοποιεί οθόνη Ultra Thin Glass από τη Samsung

Το Mix Fold 2 της Xiaomi φημολογείται ότι θα χρησιμοποιεί οθόνη Ultra Thin Glass από τη Samsung

Τον Μάρτιο η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone, το Mi Mix Fold. Τώρα που είναι αρκετών μηνών, μπορεί να αναρωτιέστε αν είναι στα σκαριά κάποιο sequel και όπως αποδεικνύεται – είναι. Δεν είναι μεγάλο σοκ, αυτό, σίγουρα.

Σύμφωνα με μερικές υποδείξεις από ορισμένες πιστοποιήσεις που έχει ήδη υποβληθεί, το δοκιμαστικά ονομάζεται Mix Fold 2 μπορεί να φτάσει στα καταστήματα κάποια στιγμή στα μέσα του 2022, αν και ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα παραμείνει για πάντα περιορισμένο στην Κίνα όπως ο προκάτοχός του.

Το Mix Fold 2 φημολογείται τώρα ότι χρησιμοποιεί εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη κατασκευασμένη από τη Samsung, με Ultra Thin Glass (UTG) στην κορυφή – ακριβώς όπως το Galaxy Z Fold3 και το Oppo Find N. Το UTG εξασφαλίζει ευελιξία και ανθεκτικότητα με την έγχυση ειδικών υλικών σε ένα φύλλο γυαλιού πάχους μόλις 30 μικρών κατά την επεξεργασία, πολύ πιο λεπτό από το παραδοσιακό γυαλί οθόνης smartphone.

Η λεπτότητα είναι αυτή που επιτρέπει την ευελιξία του και, ενώ δεν μπορεί να είναι τόσο ανθεκτικό όσο το Gorilla Glass που δεν διπλώνει, εξακολουθεί να είναι πολύ περισσότερο από άλλα υλικά.

Το εσωτερικό μέγεθος οθόνης του Xiaomi Mix Fold 2 θα πρέπει να είναι 8,1″ και αυτό θα πρέπει επίσης να είναι ένα πάνελ υψηλού ρυθμού ανανέωσης (καθώς ο προμηθευτής είναι η Samsung, υποθέτουμε 120 Hz LTPO). Επιπλέον, ο μεντεσές του Mix Fold 2 φέρεται να πρόκειται να να επανασχεδιαστεί και να αναβαθμιστεί σε σύγκριση με του προκατόχου του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *