Εδώ είναι η πρώτη ματιά στο νέο περιβάλλον  λήψης του Google Chrome

Εδώ είναι η πρώτη ματιά στο νέο περιβάλλον λήψης του Google Chrome

Πριν από λίγες ημέρες, αναφέραμε ότι το Google Chrome λαμβάνει ένα νέο περιβάλλον λήψης που το εναρμονίζει περισσότερο με την εμπειρία λήψης που προσφέρει ο Microsoft Edge. Ουσιαστικά, η επερχόμενη υλοποίηση περιλαμβάνει τη μεταφορά των πληροφοριών λήψης από το περιβάλλον του προγράμματος περιήγησης – όπου βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Chrome Stable – στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης, δίπλα στο κύριο πλαίσιο.

Φαίνεται ότι οι χρήστες του Chrome που περιμένουν με αγωνία την αλλαγή δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, καθώς η Google έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί και να δοκιμάζει τη λειτουργία στο Chrome Canary. Όπως εντοπίστηκε από τον αετό Redditor u/Leopeva64-2, μπορείτε πλέον να δείτε πληροφορίες λήψης στη γραμμή εργαλείων στο Chrome Canary.

Screenshot of Google Chrome&039s new download UI

Όπως φαίνεται, το εικονίδιο λήψης έχει μπλε χρώμα κατά τις ενεργές λήψεις (αριστερά) και μπορεί να αφαιρεθεί όταν αυτό δεν συμβαίνει. Μπορείτε επίσης να το δείτε σε δράση στο GIF παρακάτω:

Αν αναρωτιέστε γιατί το ενεργό εικονίδιο λήψης εμφανίζεται μικρό σε σύγκριση με άλλα εικονίδια στη γραμμή εργαλείων, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πιθανότατα θα κυκλωθεί από έναν δακτύλιο προόδου, όπως συζητήσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας.

Ως έχει, μένει να δούμε πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την Google να αναπτύξει και να δοκιμάσει τη νέα εμπειρία λήψης προτού τη διαθέσει στο κανάλι Stable. Η υλοποίηση είναι σαφώς ένα έργο σε εξέλιξη, αλλά μπορούμε να το περιμένουμε νωρίτερα παρά αργότερα, αν όλα πάνε καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *