Το Microsoft Teams αποκτά φίλτρα βίντεο, βελτιωμένη κάρτα προφίλ και άλλα.

Το Microsoft Teams αποκτά φίλτρα βίντεο, βελτιωμένη κάρτα προφίλ και άλλα.

To Microsoft Teams έχει γίνει δημοφιλής επιλογή για λύσεις συνεργασίας και τηλεδιάσκεψης το 2021. Μπορεί να είναι για συσκέψεις, διαδικτυακά μαθήματα, εκδηλώσεις, ακόμη και προσωπικές συναντήσεις με φίλους. Ο πελάτης Teams ενημερώνεται τακτικά με νέες δυνατότητες και η επόμενη μεγάλη έκδοση θα μπορούσε να παρουσιάσει υποστήριξη για φίλτρα που είναι ήδη διαθέσιμα στο Zoom.

Η υποστήριξη φίλτρου του Microsoft Teams αναμένεται να βελτιώσει την εμπειρία σύσκεψής σας. Όπως γνωρίζετε, τα φίλτρα είναι δημοφιλή στις εφαρμογές Snapchat και Facebook Messenger. Τα φίλτρα αποτελούνται συνήθως από όμορφα ή περίεργα γραφικά ή κινούμενα σχέδια που επικαλύπτουν τα βίντεό σας. Ωστόσο, τα φίλτρα της Microsoft θα επικεντρωθούν σε επαγγελματίες, επομένως τα φίλτρα θα βελτιώσουν μόνο τα επίπεδα φωτισμού.

Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη, η υποστήριξη φίλτρων Microsoft Teams πρόκειται να φτάσει τον Μάρτιο του 2021. Η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τα επίπεδα φωτισμού και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους πριν συμμετάσχουν σε μια σύσκεψη. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα του Teams για να εξομαλύνετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου για να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας.

Τα φίλτρα Teams θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για όσους χρησιμοποιούν κάμερα χαμηλών pixel ή το φόντο τους είναι σκοτεινό.

Επιπλέον, η Microsoft δοκιμάζει επίσης την υποστήριξη μεταγραφών σε πραγματικό χρόνο και μετά τη συνάντηση για χρήστες GCC.

«Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο θυμηθούμε τι έχει μιλήσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, καθώς και ο έλεγχος του συνεδρίαση μετά το γεγονός,»η Microsoft είπε στο επικαιροποιημένο οδικό χάρτη.

Άλλες επερχόμενες λειτουργίες είναι:

  • Σύντομα μπορείτε να μάθετε την τοπική ώρα των ατόμων στον οργανισμό σας. Αυτές οι πληροφορίες θα εμφανίζονται στην κάρτα προφίλ.
  • Η Microsoft προσθέτει μια νέα δυνατότητα στο πρόγραμμα-πελάτη iOS για να απαντά αυτόματα σε εισερχόμενες συσκέψεις με ενεργοποιημένο το βίντεό της.
  • Η Microsoft εργάζεται σε κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για συνεργασία πολυμέσων σε πραγματικό χρόνο. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η επικοινωνία μεταξύ δύο μερών θα είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο στην εφαρμογή Teams.

Εκτός από αυτές τις βελτιώσεις ποιότητας, το Microsoft Teams λαμβάνει επίσης υποστήριξη για push-to-talk τόσο στα Windows όσο και στα macOS, αλλά αυτή η νέα δυνατότητα δεν αναμένεται τουλάχιστον έως τον Φεβρουάριο του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *