Οι εξαιρετικά γρήγοροι SSD PCIe 5.0 NVMe 2.0 14 GB/s θα μπορούσαν να είναι η πρώτη κυκλοφορία του κλάδου από την ADATA

Οι εξαιρετικά γρήγοροι SSD PCIe 5.0 NVMe 2.0 14 GB/s θα μπορούσαν να είναι η πρώτη κυκλοφορία του κλάδου από την ADATA

Στην επερχόμενη CES 2022, η ADATA σχεδιάζει να επιδείξει τους SSD της επόμενης γενιάς NVMe που θα βασίζονται στη διεπαφή PCIe 5.0 που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Αυτά τα νέα SSD, λέει η ADATA, θα υποστηρίζουν το πιο πρόσφατο πρότυπο NVMe 2.0. Θα υπάρξουν μερικά τέτοια πρωτότυπα δείγματα PCIe 5.0 NVMe που η εταιρεία θα παρουσιάσει στην έκθεση. Είναι το «Project Nighthawk» και το «Project Blackbird».

ADATA Project Nighthawk and Project Blackbird PCIe 50 SSDs

Ενώ και τα δύο μοντέλα SSD θα μπορούν να διαβάζουν με ταχύτητες έως και 14 GB/s, η παραλλαγή Nighthawk λέγεται ότι διαθέτει ταχύτερη εγγραφή έως και 12 GB/s σε σύγκριση με τα 10 GB/s της Blackbird.

Με τέτοιες μονάδες NVMe, η ADATA ελπίζει να φέρει στην αγορά τις πρώτες στη βιομηχανία λύσεις PCIe 5.0 SSD. Αν και η εταιρεία δεν είναι η πρώτη στην αγορά που μιλάει για τέτοια πρωτότυπα όπως νωρίτερα μέσα στο έτος, η Kioxia είπε ότι εργαζόταν σε ακόμα πιο15 GB/s γρήγορες λύσεις NVMe.

Το πρόγραμμα που θα διοργανώσει η ADATA ονομάζεται “Dawn of a New Xtreme” και παράλληλα με τους δύο PCIe 5.0 SSD, η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης τη μονάδα CASTER RGB DDR5-7200 DRAM. Όταν κυκλοφορήσει, θα είναι η ταχύτερη διαθέσιμη μονάδα μνήμης DDR5 για καταναλωτές.ADATA Caster RGB DDR5

Η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει ακόμη πιο γρήγορες μονάδες DDR5 ικανές να λειτουργούν με ταχύτητα 12.600 MT/s κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *