Η Google απενεργοποιεί τη λειτουργία “Hold for Me” στο Pixel 6 μετά την ενημέρωση με προβλήματα

Η Google απενεργοποιεί τη λειτουργία “Hold for Me” στο Pixel 6 μετά την ενημέρωση με προβλήματα

Πέρυσι, η Google εισήγαγε μια αποκλειστική λειτουργία για συσκευές Pixel που ονομάζεται “Hold for Me” που μπορεί να σας ειδοποιήσει όταν μια επιχείρηση δεχτεί τελικά την κλήση σας. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά στο Pixel 6 λόγω ενός σφάλματος στην ενημέρωση του Δεκεμβρίου. Οι κάτοχοι Pixel 6 ενδέχεται επίσης να χάσουν το εργαλείο Call Screening που εμποδίζει τους αυτοματοποιούς να καλούν το τηλέφωνό σας, ανέφερε η Google σε μια ανάρτηση της κοινότητας. 

«Υπό το πρίσμα ενός σφάλματος στην ενημέρωση Android του Δεκεμβρίου, απενεργοποιούμε το Hold For Me και το Call Screening σε συσκευές Pixel 6 που εκτελούνται με την έκδοση Android S Δεκεμβρίου QPR», έγραψε η εταιρεία. Το πρόβλημα επηρεάζει μόνο τηλέφωνα Pixel 6 με την πιο πρόσφατη ενημέρωση ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2021 και όχι παλαιότερες συσκευές. Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη την ενημέρωση, θα πρέπει να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις δυνατότητες. 

Το Hold for Me ξεκίνησε ως αποκλειστικό χαρακτηριστικό των ΗΠΑ, αλλά πρόσφατα επεκτάθηκε στον Καναδά, όπως προγραμματιστές XDA σημείωσαν οι. Χρησιμοποιεί τηντης Google για τεχνολογία Duplex AI να ανιχνεύει πότε ένα πραγματικό άτομο έρχεται στη γραμμή για να λάβει την κλήση σας, απαλύνοντάς σας από τον πόνο της ακρόασης μουσικής από ασανσέρ ή προηχογραφημένων μηνυμάτων. Η τεχνολογία Call Screening της Google χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία Duplex AI, η οποία κυκλοφόρησε με την υπόσχεση αυτόματης πραγματοποίησης κρατήσεων σε εστιατόρια για εσάς. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *