Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις Zoom από την τηλεόρασή σας στο Amazon

Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις Zoom από την τηλεόρασή σας στο Amazon

H Amazon κυκλοφόρησε τις δικές της επώνυμες τηλεοράσεις Fire TV τον περασμένο μήνα με ελκυστικά χαμηλές τιμές για μια μεγάλη, αν και εντυπωσιακή, οθόνη 4K — και σήμερα, αποκτούν την υποσχεμένη εφαρμογή βιντεοκλήσεων Zoom. μπορείτε να συνομιλήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας αυτές τις γιορτές (και όχι μόνο). Ενώ σημειώσαμε ότι το Zoom έλειπε κατά την κυκλοφορία και απλώς «έρχεται σύντομα» από τις 7 Δεκεμβρίου, η Amazon κατάφερε να το κυκλοφορήσει εγκαίρως για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχει ενσωματωμένη κάμερα σε αυτές τις τηλεοράσεις, φυσικά. Όπως εξηγεί η Amazon στην επίσημη ανάρτηση ιστολογίου της, θα χρειαστείτε μια συμβατή κάμερα web USB για να λειτουργήσει, μια με ανάλυση 720p ή 1080p, και η εταιρεία αναφέρει συγκεκριμένα μόνο τις Logitech C920, C922x και C310 ως παραδείγματα. Και ακόμα κι αν έχετε ένα καλό μικρόφωνο σε αυτήν την κάμερα web ή ένα σετ από εξαιρετικά ηχεία, δεν θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε: Η Amazon σημειώνει ότι η εφαρμογή Zoom θα χρησιμοποιεί το μικρόφωνο της τηλεόρασης και τα ηχεία της τηλεόρασης προς το παρόν.

Τούτου λεχθέντος, ακούγεται σαν ένας εύκολος τρόπος για να βάλετε την οικογενειακή σας γιορτή στη μεγάλη οθόνη, σε σύγκριση με το χάος του φορητού υπολογιστή, της κάμερας web και του καλωδίου, του καλωδίου HDMI και του καλωδίου τροφοδοσίας φορητού υπολογιστή που χρησιμοποιώ για να κάνω το ίδιο πράγμα. . Το βίντεο δείχνει ότι δεν θα χρειαστεί καν να ψάξετε στο κατάστημα εφαρμογών της Amazon για να βρείτε την εφαρμογή Zoom. Το “Alexa, find Zoom” θα σας οδηγήσει εκεί.

Η Amazon έφερε επίσης το Zoom στο Fire TV Cube δεύτερης γενιάς τον Ιούλιο, αν και όχι στο Cube πρώτης γενιάς. Τα Fire TV Sticks του δεν έχουν, ούτως ή άλλως, θύρα USB για σύνδεση webcam.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *