Η Opera σχεδιάζει να εισάγει το Polygon για να ενισχύσει την ενοποίηση του Web3

Η Opera σχεδιάζει να εισάγει το Polygon για να ενισχύσει την ενοποίηση του Web3

H Opera ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει το Polygon, μια πλατφόρμα κλιμάκωσης Ethereum που θα παρέχει στους χρήστες πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης σε χιλιάδες αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) που ζουν στο δίκτυο Polygon. Η εταιρεία διευκολύνει τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το Web3 τα τελευταία χρόνια και αυτή είναι απλώς η τελευταία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Ανέφερε ότι η ενσωμάτωση Polygon θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2022.

Σχολιάζοντας τα νέα, ο Jørgen Arnesen, Opera EVP Mobile, δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με την Polygon θα μας επιτρέψει να άρουμε τη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν τώρα οι λάτρεις της κρυπτογράφησης: υψηλές χρεώσεις αερίου και αργές ταχύτητες συναλλαγών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε πρόσβαση στο Polygon dApps και στο διακριτικό MATIC απρόσκοπτα και απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής μας για κινητά.”

Ο χώρος κρυπτογράφησης είναι γεμάτος τεχνική ορολογία, αλλά περιορισμένος στα βασικά, το Polygon σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το δίκτυο Ethereum αλλά οι συναλλαγές γίνονται πιο γρήγορα και με πολύ χαμηλές χρεώσεις αερίου. Σύμφωνα με την Opera, το Polygon φιλοξενεί πολύ περισσότερα παιχνίδια και NFT dApps από άλλες λύσεις κλιμάκωσης Layer 2 Ethereum, καθιστώντας το πιο κατάλληλο για άτομα που μόλις μπαίνουν στον χώρο Web3.

Σύμφωνα με την Opera, η ενσωμάτωση θα ξεκινήσει με το πρόγραμμα περιήγησης Android, το οποίο διαθέτει ήδη ορισμένες λειτουργίες Web3 και ένα ενσωματωμένο κρυπτογραφικό πορτοφόλι χωρίς φύλαξη. Η επιτραπέζια έκδοση του Opera διαθέτει επίσης ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης, ώστε να μπορεί να φτάσει στα Windows αργότερα, ωστόσο, η Opera δεν είπε τίποτα σχετικά με αυτό το γεγονός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *