Η Lenovo προστίθεται στην αυξανόμενη λίστα των εταιρειών που δεν θα παρευρεθούν με φυσική παρουσία   στην CES 2022

Η Lenovo προστίθεται στην αυξανόμενη λίστα των εταιρειών που δεν θα παρευρεθούν με φυσική παρουσία στην CES 2022

H Lenovo έγινε η πιο πρόσφατη εταιρεία που ανακοίνωσε ότι δεν θα έχει φυσική παρουσία στην CES 2022. Το απόγευμα της Τετάρτης, ο κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών για καταναλωτές και επιχειρήσεις δήλωσε ότι δεν θα είχε επιτόπιο προσωπικό στην εκδήλωση για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πελατών της.

«Μετά από στενή παρακολούθηση των τρεχουσών τάσεων γύρω από τον COVID, είναι προς το συμφέρον της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, των πελατών, των συνεργατών και των κοινοτήτων μας να αναστείλουμε κάθε επιτόπια δραστηριότητα στο Λας Βέγκας», ανέφερε η εταιρεία στο Twitter. “Αν και πρόκειται για μια αλλαγή στα σχέδια, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δείτε την πιο πρόσφατη τεχνολογία μας να κυκλοφορεί όπως έχει προγραμματιστεί στις 4 Ιανουαρίου και 5 Ιανουαρίου.”

Η Lenovo ακολουθεί το Amazon, το Meta, το Twitter και τον χορηγό εκθέσεων T-Mobile , αποχωρώντας από την εμπορική έκθεση. Και οι τέσσερις είπαν ότι δεν θα παρευρεθούν αυτοπροσώπως λόγω ανησυχιών που σχετίζονται με τη νέα παραλλαγή omicron COVID-19. Και ενώ είναι όλα σημαντικά ονόματα στον χώρο της τεχνολογίας, δεν είναι παίκτης υλικού με τον ίδιο τρόπο που είναι η Lenovo, ούτε είχαν ιστορικά τόσο μεγάλη φυσική παρουσία στην έκθεση όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *