Το Xiaomi 12 Pro θα έρθει με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης, οθόνη Samsung E5 2K

Το Xiaomi 12 Pro θα έρθει με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης, οθόνη Samsung E5 2K

Στις 28 Δεκεμβρίου, η Xiaomi θα αποκαλύψει τη νέα ναυαρχίδα της σειράς. Τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro θα ανακοινωθούν ως η τελευταία premium προσφορά του κινεζικού OEM. Θα έρχονται με premium προδιαγραφές, αλλά οι τιμές θα εξακολουθούν να είναι προσιτές. Περισσότερες πληροφορίες για το Xiaomi 12 Pro εμφανίστηκαν. Το τηλέφωνο λέγεται ότι διαθέτει οθόνη 2K Samsung E5 με υποστήριξη δυναμικού ρυθμού ανανέωσης. Θα τρέχει επίσης με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 και MIUI 13.

Έχουν δημοσιευτεί αρκετά teasers στο Weibo. Η υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης θα είναι από 1 Hz έως 120 Hz. Σημαίνει ότι ο ρυθμός ανανέωσης θα αλλάξει αυτόματα ανάλογα με την εφαρμογή.

Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι ότι το τηλέφωνο θα αλλάξει αυτόματα στα 120 Hz μόλις ξεκινήσει η κύλιση. Και όταν επιβραδύνετε την κύλιση, θα μειωθεί στα 10 Hz. Αυτή η ενέργεια θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση της μπαταρίας.

Η σειρά Xiaomi 12 θα είναι μια αναβάθμιση του Xiaomi 11. Αυτό είναι αναμενόμενο. Μέχρι στιγμής, ακούσαμε για κάμερα 200 MP, Snapdragon 8 Gen 1, Android 12, οθόνη 6,7 ιντσών (μεγαλύτερη για το Pro) και οπτικό ζουμ 5x. Άλλα χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνουν ακριβή εστίαση, εξαιρετικά γρήγορη λήψη και έντονη νυχτερινή σκηνή.

Έχουμε δει μια σειρά από αποδόσεις εικόνων. Τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro θα φαίνονται παρόμοια ενώ το Xiaomi 12 Ultra θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό. Ένα Xiaomi 12X σχεδιάζεται επίσης να κυκλοφορήσει αργότερα και μπορεί να είναι μικρότερο με παρόμοιες προδιαγραφές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *