Η Intel εργάζεται σε τρελή μελλοντική τεχνολογία που θα μπορούσε να σας επιτρέψει να παίξετε από απόσταση στους υπολογιστές των φίλων σας

Η Intel εργάζεται σε τρελή μελλοντική τεχνολογία που θα μπορούσε να σας επιτρέψει να παίξετε από απόσταση στους υπολογιστές των φίλων σας

Σε μια πρόσφατη ροή βίντεο από τον YouTuber DrLupo, ο επικεφαλής της Intel GPU Raja Koduri μίλησε για το ARC και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας με τις διακριτές GPU της. Κατά τη διάρκεια αυτού, ο Koduri μοιράστηκε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον που σίγουρα θα κέντριζε το ενδιαφέρον των gamers.

Δήλωσε ότι η ομάδα γραφικών της Intel εργάζεται σκληρά αυτή τη στιγμή σε διάφορες τεχνολογίες επόμενης γενιάς και μία από αυτές περιλαμβάνει τη δυνατότητα σε έναν χρήστη να παίξει εξ αποστάσεως σε ορισμένους από τους υπολογιστές φίλων του. Μπορείτε να βρείτε αυτό το μέρος της συνέντευξης στον παρακάτω σύνδεσμο πηγής.

Ο Koduri δήλωσε:

Αλλά τι θα γινόταν αν μπορούσατε να δώσετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας από απόσταση στον φίλο σας για να πάει, ξέρετε, δοκιμάστε το Cyberpunk 2077 σε αυτό.

[..] Είμαι κάπως, ξέρεις, πειράζω κάποιες εμπειρίες.

Αυτή η τεχνολογία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική τώρα σε αυτή την εποχή των ταξιδιωτικών περιορισμών και της κοινωνικής απόστασης.

Ωστόσο, ο Raja έσπευσε επίσης να επισημάνει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον λίγος χρόνος για να δούμε μια τέτοια τεχνολογία σε δράση, καθώς μιλούσε για έναν γενικό οδικό χάρτη για τα επόμενα πέντε χρόνια περίπου. Είπε:

Δεν είναι άμεσο το 2022, αλλά εργαζόμαστε σε τέτοια πράγματα.

Παρόλο που η Intel ακύρωσε το πρόγραμμα CES 2022 που παρουσίασε επικαλούμενος ανησυχίες για την υγεία, η εκδήλωση θα συνεχίσει να διεξάγεται ψηφιακά και αναμένουμε πλήρως από την εταιρεία να μιλήσει για τις επερχόμενες διακριτές GPU ARC.

Οι κάρτες γραφικών ARC πρώτης γενιάς με την κωδική ονομασία “Alchemist” έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2022 και αυτό σημαίνει ότι η Intel θα μπορούσε να επιδείξει τις ARC GPU της για πρώτη φορά στην CES. Οι εικαζόμενες εικόνες που διέρρευσαν και τα ονόματα των καρτών γραφικών κυκλοφορούν ήδη στη φύση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *