Η Motorola εργάζεται σε ένα νέο αναδιπλούμενο Razr

Η Motorola εργάζεται σε ένα νέο αναδιπλούμενο Razr

Ο χώρος των αναδιπλούμενων smartphone σίγουρα θερμαίνεται αυτές τις μέρες, με όλο και περισσότερες εταιρείες να ανακοινώνουν όλο και περισσότερες τέτοιες συσκευές. Η Motorola ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του χώρου, με το αυθεντικό αναδιπλούμενο Razr να κυκλοφόρησε το 2019. Η συνέχεια του 5G ένα χρόνο αργότερα έκανε πολύ μικρότερα κύματα, αλλά η εταιρεία δεν πτοείται και στην πραγματικότητα εργάζεται ήδη για την επόμενη γενιά Razr.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται απευθείας από ένα στέλεχος της Lenovo, το οποίο δημοσιεύει στο Weibo (η Lenovo κατέχει τη Motorola). Υπόσχεται ότι το επόμενο Razr θα είναι πιο προηγμένο από άποψη απόδοσης και θα συνοδεύεται από βελτιωμένο UI. Επιπλέον, ο σχεδιασμός λέγεται ότι είναι επίσης καλύτερος.

Motorola is working on a new foldable Razr

Τέλος, φαίνεται πιθανό ότι το νέο Razr θα κυκλοφορήσει πρώτο στην κινεζική αγορά, σπάζοντας την παράδοση. Αυτό είναι λογικό, ωστόσο, αν σκεφτεί κανείς ότι τα πτυσσόμενα smartphone κατακλύζουν αυτήν τη στιγμή την κινεζική αγορά smartphone και η Motorola/Lenovo σίγουρα δεν θέλει να αφήσει τους ανταγωνιστές της να διασκεδάσουν. Αναμένουμε το επόμενο Razr να κυκλοφορήσει και διεθνώς, αφού και οι δύο προκάτοχοί του το έχουν κάνει.

Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο Razr αυτή τη στιγμή, αλλά θα σας ενημερώσουμε όταν μάθουμε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *