Αναφέρθηκαν ραγισμένες οθόνες της σειράς τηλεφώνων Google Pixel 6

Αναφέρθηκαν ραγισμένες οθόνες της σειράς τηλεφώνων Google Pixel 6

Τα προβλήματα με τη σειρά Pixel 6 δεν έχουν τελειώσει. Η Google μπορεί να έχει ήδη αναγνωρίσει το πρόβλημα συνδεσιμότητας, αλλά τώρα εμφανίζονται νέα προβλήματα. Το πρόβλημα είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει σχετικά με ένα premium ναυαρχίδα τηλέφωνο. Τα τηλέφωνα Pixel 6 λέγεται ότι σπάνε ιδιαίτερα στην μπροστινή οθόνη. Λέγεται ότι εμφανίζονται ρωγμές. Προφανώς, υπάρχουν αναφορές από την πρώτη φορά που κυκλοφόρησαν τα τηλέφωνα στην αγορά. Υπάρχουν πολλά θέματα στο φόρουμ υποστήριξης της Google και στο Reddit που συζητούν το θέμα.

Το Pixel 6 Pro που συνοδεύεται από κυρτή γυάλινη οθόνη είναι το κύριο θέμα. Ορισμένες μονάδες εμφανίζουν ρωγμές.. Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει επειδή η Google εφάρμοσε το Gorilla Glass Victus.

Τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω πλευρά του Pixel 6 και του Pixel 6 Pro προστατεύονται από το Gorilla Glass Victus. Υποτίθεται ότι είναι το πιο σκληρό γυαλί smartphone στον κόσμο σήμερα. Δυστυχώς, ορισμένα τηλέφωνα εμφανίζουν ρωγμές που ξεκίνησαν στις γωνίες.

Ορισμένα τηλέφωνα εμφανίζουν ρωγμές στη γωνία ή από τη μία πλευρά. Ένα προστατευτικό οθόνης θα πρέπει επίσης να βοηθήσει, αλλά δεν είναι τόσο χρήσιμο. Η πηγή είπε ότι τέτοιες ρωγμές οθόνης στην πραγματικότητα δεν είναι συνηθισμένες ως αποτέλεσμα ενός μικρού κατασκευαστικού ελαττώματος.

Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι όταν υπάρχουν αλλαγές στη θερμοκρασία, το γυαλί μπορεί να υποχωρήσει και μετά να σπάσει. Είναι πιθανό μια παρτίδα τηλεφώνων Pixel 6 να επηρεάστηκαν και δυστυχώς κυκλοφόρησαν με ελαττωματικό υλικό.

Εάν το Pixel 6 εμφανίζει τώρα ρωγμές στην μπροστινή οθόνη, μπορείτε να ενημερώσετε αμέσως την Google. Η Google δεν έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα, αλλά θα το κάνει σύντομα. Αλλά και πάλι η Google, ή τουλάχιστον, ένας αντιπρόσωπος πελατών, αναφέρθηκε ότι έλεγε ότι οι οθόνες δεν σπάνε απλώς.

Μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με την Google. Ελπίζουμε να έχουμε νέα από την εταιρεία σύντομα. Μπορεί να προσφέρει τη διόρθωση της οθόνης ή να προσφέρει δωρεάν αντικαταστάσεις.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *