Η τελευταία εξαγορά του Zoom συνδέει επαγγελματικά εργαλεία μετάδοσης για εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας

Η τελευταία εξαγορά του Zoom συνδέει επαγγελματικά εργαλεία μετάδοσης για εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας

Η Zoom απέκτησε τα εργαλεία μετάδοσης που βασίζονται στο Zoom που δημιουργήθηκαν από την startup Liminal, μαζί με δύο από τους συνιδρυτές της εταιρείας, ανακοίνωσε η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης σε μια ανάρτηση στο blog της. Τα πρόσθετα της, LiminalZoomOSC και ZoomISO, είναι κατασκευασμένα για τη δημιουργία επαγγελματικών εικονικών συμβάντων, τα οποία το Zoom πιθανότατα θα ενσωματώσει εγγενώς στο λογισμικό του ως μέρος της απόκτησης. 

Όπως σημειώνεται στον ιστότοπο της Liminal, το ZoomOSC έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει επαγγελματικές συναντήσεις και εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Open Sound Control (OSC), επιτρέποντάς σας να ενσωματώσετε το Zoom με λογισμικό τρίτων κατασκευαστών, ελεγκτές υλικού και διακομιστές πολυμέσων. Εν τω μεταξύ, το ZoomISO σάς επιτρέπει να εξάγετε τη ροή βίντεο κάθε συμμετέχοντος ως ξεχωριστή έξοδο σε επαγγελματικό υλικό παραγωγής, πέντε από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για έξοδο σε HD.

Με την απόκτηση αυτών των στοιχείων από τη Liminal, το Zoom λέει ότι θα βοηθήσει την πλατφόρμα να «γεφυρώσει» το χάσμα μεταξύ «αναδυόμενων» και «παραδοσιακών» μορφών εργαλείων ελέγχου εκδηλώσεων, τα οποία θα είναι χρήσιμα για στούντιο εκπομπής, θέατρα και άλλους οργανισμούς που θέλουν να δημιουργήστε επαγγελματικές ροές. Η πλατφόρμα έκανε μια βουτιά σε εικονικά γεγονότα μεγάλης κλίμακας όταν ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη λειτουργία Events τον Μάιο και την παρουσίασε επίσημα τον Ιούλιο. Με τις Εκδηλώσεις, οι διοργανωτές μπορούν να δημιουργήσουν κόμβους εκδηλώσεων, να πουλήσουν εισιτήρια και να δημιουργήσουν πολλές συνεδρίες ζωντανής ροής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε και πώς σχεδιάζει το Zoom να ενσωματώσει τις δυνατότητες από το Liminal και δεν είναι επίσης σαφές εάν τα πρόσθετα Zoom του Liminal θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα ξεχωριστά από το Zoom όταν πραγματοποιηθεί η ενσωμάτωση. Το The Verge επικοινώνησε με το Zoom με αίτημα για σχόλιο, αλλά δεν έλαβε αμέσως απάντηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *