Το Samsung Galaxy M33 5G εμφανίζεται στο Geekbench με Exynos 1200 SoC, μπαταρία 6.000 mAh

Το Samsung Galaxy M33 5G εμφανίζεται στο Geekbench με Exynos 1200 SoC, μπαταρία 6.000 mAh

H Samsung εργάζεται σε έναν διάδοχο του Galaxy M32 από τις αρχές του τρέχοντος έτους, το οποίο χωρίς έκπληξη θα ονομάζεται Galaxy M33. Ένα πρωτότυπο αυτού του μοντέλου εντοπίστηκε σήμερα στη βάση δεδομένων του Geekbench, όπου εμφανίστηκε με το chipset Exynos 1200 στο τιμόνι.

Αυτό είναι το ίδιο SoC  που φαίνεται ότι χρησιμοποιεί και  το Galaxy A53 5G και τα αποτελέσματα τους είναι αρκετά παρόμοια πάρα πολύ, όπως ήταν αναμενόμενο. Είναι στην πραγματικότητα πιθανό ότι το Galaxy M33 θα είναι ένα μετονομασμένο A53, αλλά με μια σημαντική διαφορά – μια πολύ μεγαλύτερη μπαταρία.

Η κυψέλη του Galaxy M33 έχει ήδη πιστοποιηθεί από την SafetyKorea και αυτή η διαδικασία αποκαλύπτει ότι εξετάζουμε μια μονάδα 6.000 mAh με αριθμό μοντέλου EB-BM336ABN. Το Galaxy M32 διαθέτει επίσης μπαταρία 6.000 mAh, οπότε ο διάδοχός του δεν κερδίζει τίποτα σε αυτή την κατηγορία. Και πάλι, δεν χάνει καμία χωρητικότητα.

Το πρωτότυπο Galaxy M33 που εκτελούσε το Geekbench είχε 6 GB RAM, αν και το τηλέφωνο μπορεί να προσφέρεται σε πολλαπλές διαμορφώσεις μνήμης/αποθηκευτικού χώρου όταν κυκλοφορήσει. Μιλώντας για την κυκλοφορία, δεδομένου ότι το πρωτότυπο έτρεχε το Android 12, αναμένουμε το τελικό προϊόν να κάνει το ντεμπούτο του με αυτήν την έκδοση του λειτουργικού συστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ακόμα λίγες εβδομάδες έξω – είναι οι ναυαρχίδες της Samsung που συνήθως έχουν την τιμή να κυκλοφορούν για πρώτη φορά με το νεότερο επανάληψη του λογισμικού. Αυτό επιβεβαιώνεται επίσης από το γεγονός ότι δεν έχουμε δει ακόμη επιπλέον διαρροές σχετικά με το M33. Ωστόσο, οι πύλες είναι πλέον ανοιχτές, οπότε προετοιμαστείτε για αυτό που έρχεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *