Η Microsoft προσθέτει τώρα ένα πάνελ παιχνιδιών στο πρόγραμμα περιήγησής της Edge

Η Microsoft προσθέτει τώρα ένα πάνελ παιχνιδιών στο πρόγραμμα περιήγησής της Edge

Φαίνεται ότι η Microsoft θέλει να προσθέσει τα πάντα  στο πρόγραμμα περιήγησής της Edge, σε μια προσπάθεια να καλύψει κάθε περίπτωση χρήσης που μπορεί να φανταστεί κανείς. Τους τελευταίους μήνες, είδαμε την εισαγωγή πολλών νέων βοηθητικών προγραμμάτων σε διάφορα κανάλια του προγράμματος περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων αγορών, ενός με εργαλείου Αναφορών που μοιάζει Word, της ενσωμάτωσης του Office, ενός Math Solver και άλλων. Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι κανένα από αυτά δεν είναι βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης, επομένως θα πρέπει να προστεθούν ως επεκτάσεις, αλλά σαφώς, η Microsoft σκέφτεται διαφορετικά.

Τώρα, φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται για την προσθήκη ενός πίνακα παιχνιδιών στο Edge. Όπως ανακαλύφθηκε από το αξιόπιστο Redditor u/Leopeva64-2, το Edge Canary έχει τώρα μια εναλλαγή εμφάνισης μέσω του οποίου μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπί Παιχνίδια στην omnibar, δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων.

Όταν ενεργοποιείτε αυτήν την εναλλαγή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Παιχνίδια για να εκκινήσετε ένα πλαίσιο στη δεξιά πλευρά του παραθύρου του προγράμματος περιήγησής σας, εμφανίζοντας μια λίστα με παιχνίδια, πολλά από τα Παιχνίδια MSN. Αυτά χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες όπως Microsoft classics, Arcade, Board & Card, Puzzle, Sports, Casual και άλλα. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε παιχνίδι θα εκκινηθεί απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης.

Παρόλο που βρισκόμαστε στο Edge Canary 99.0.1117.0, δεν έχουμε ακόμη το πάνελ Παιχνιδιών για να δοκιμάσουμε τη συμπεριφορά του. Αυτό υποδηλώνει επίσης ότι αυτό αποτελεί μέρος της στρατηγικής ελεγχόμενης διάθεσης της Microsoft, κατά την οποία μεταβιβάζει τις λειτουργίες με κλιμακωτό τρόπο πριν από τη γενική διάθεση. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι ξεκάθαρο πότε και αν αυτή η “ικανότητα” θα φτάσει τελικά στο κανάλι Stable, αλλά να είστε σίγουροι ότι η εισαγωγή της θα είναι διχαστική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *