Το Google Maps στο Android Auto συνεχίζει να επανεκκινείται για ορισμένους χρήστες

Το Google Maps στο Android Auto συνεχίζει να επανεκκινείται για ορισμένους χρήστες

Όταν οδηγείτε σε μια άγνωστη τοποθεσία και πρέπει να βασιστείτε στην εφαρμογή πλοήγησής σας για να φτάσετε εκεί, θα είναι πολύ άβολο εάν η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε συνεχίσει να κολλάει πάνω σας. Για ορισμένους χρήστες των Χαρτών Google στο Android Auto, αυτό τους συμβαίνει συνέχεια. Η εφαρμογή θα κλείνει και στη συνέχεια θα επανεκκινείται κάθε 5 ή 10 λεπτά χωρίς κανένα λόγο. Αν και φαίνεται να επηρεάζει λίγους μόνο χρήστες, δεν φαίνεται να υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα και δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη από την Google.

Το Auto Evolution αναφέρει ότι υπήρξαν μερικοί χρήστες στα φόρουμ της Google που είπαν ότι η εφαρμογή Χάρτες Google στο Android Auto συνεχίζει να κάνει επανεκκίνηση. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει τόσο σε ενσύρματες όσο και σε ασύρματες συνδέσεις, επομένως δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ελαττωματικές συνδέσεις καλωδίων ή διακοπτόμενο WiFi. Και το γεγονός ότι συμβαίνει κάθε 5 ή 10 λεπτά πρέπει να είναι ένα σφάλμα που επηρεάζει την εφαρμογή ή την πλατφόρμα, πιθανότατα από την τελευταία ενημέρωση.

Το νήμα στο φόρουμ φαίνεται να υποδεικνύει ότι υπάρχουν μόνο λίγοι χρήστες που επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε καταγράφοντας την επανεκκίνηση της εφαρμογής φαίνεται να προέρχεται από μια ενσύρματη συσκευή, επομένως κάποιοι έλεγαν ότι μπορεί να ήταν κακή καλωδιακή σύνδεση. Υπάρχουν όμως και χρήστες που λένε ότι χρησιμοποιούν ασύρματο, επομένως το πρόβλημα μπορεί να είναι πραγματικά με την εφαρμογή και όχι με κάποιο πρόβλημα καλωδίου. εάν βασίζεστε στους Χάρτες για να σας φέρουν εκεί που πηγαίνετε, αυτό είναι ένα αρκετά άβολο πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει λύση για αυτό το πρόβλημα. Ορισμένοι χρήστες έχουν φυσικά δοκιμάσει την προεπιλεγμένη λύση επαναφοράς τηλεφώνου, αλλά δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα. Υπήρχε ακόμη και ένα άτομο που αντικατέστησε το τηλέφωνό του, αλλά η επανεκκίνηση εξακολουθεί να συμβαίνει, επομένως δεν είναι συνδεδεμένο με την ίδια τη συσκευή. Επομένως, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην κάνετε τίποτα ακραίο και είτε απλώς να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική εφαρμογή πλοήγησης, ενώ δεν υπάρχει ακόμα καμία επιδιόρθωση.

Όσο για την Google, είναι πιθανό αυτό να μην τους έχει φτάσει, καθώς δεν έχουν ακόμη αναγνωρίσει το ζήτημα. Όταν το κάνουν, η τυπική απάντηση πιθανότατα θα είναι ότι το εξετάζουν και θα εργάζονται για μια διόρθωση σφαλμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *