Η Microsoft διορθώνει το σφάλμα WSATools έτσι ώστε τελικά να εμφανίζεται στην αναζήτηση του Microsoft Store

Η Microsoft διορθώνει το σφάλμα WSATools έτσι ώστε τελικά να εμφανίζεται στην αναζήτηση του Microsoft Store

To WSATools εμφανίζεται τώρα σωστά στην αναζήτηση του Microsoft Store. Νωρίτερα, όταν κάποιος έκανε αναζήτηση σε wsatools ή κάτι τέτοιο στη γραμμή αναζήτησης, μια διαφορετική εφαρμογή που ονομάζεται “Apk™Installer” θα εμφανιζόταν αντί για τα πραγματικά WSATools. Αυτή η εφαρμογή φαινόταν σαν μια ολοκληρωτική εργασία hack αντιγραφής-επικόλλησης του πραγματικού WSATools.

Ο προγραμματιστής της εφαρμογής Simone Franco μοιράστηκε αυτήν την ενημέρωση στο Twitter και φαίνεται ότι η ομάδα του Microsoft Store είχε λάβει τα σχόλια από τον προγραμματιστή σχετικά με αυτό το ζήτημα και εργάστηκε για να το επιλύσει. Παράλληλα, ο Φράνκο λέει επίσης ότι έχουν αναφέρει την εφαρμογή για αντιγραφή της περιγραφής της εφαρμογής.

Η ιστορία μεταξύ WSATools και Microsoft ήταν μακρά. Για όσους δεν γνωρίζουν, το WSATools ήταν μια εφαρμογή που κυκλοφόρησε στο Microsoft Store πριν από σχεδόν δύο μήνες και έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία παράπλευρης φόρτωσης εφαρμογών Android στα Windows 11, από μια αρκετά δύσκολη διαδικασία χρήσης της γραμμής εντολών Android Debug Bridge (adb). μέθοδος εργαλείου.

Ωστόσο, αργότερα αφαιρέθηκε από το Κατάστημα για κάποιους βάσιμους λόγους. Επιτέλους, είναι ξανά και τώρα διαθέσιμο και μέσω της γραμμής αναζήτησης. Ωστόσο, εάν η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στη συσκευή σας για κάποιο λόγο, μπορείτε να τη βρείτε μέσω αυτού του συνδέσμου, ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι αυτό δεν είναι επίσημο λογισμικό της Microsoft.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *