Τα Apple Stores σε όλη την Νέα Υόρκη θα είναι ανοιχτά  μόνο σε όσους έχουν κάνει μια ηλεκτρονική παραγγελία

Τα Apple Stores σε όλη την Νέα Υόρκη θα είναι ανοιχτά μόνο σε όσους έχουν κάνει μια ηλεκτρονική παραγγελία

Όπως αναφέρθηκε αρχικά από το Bloomberg,  , το σύνολο των Apple Stores της Νέας Υόρκης έχουν ενταχθεί στον κατάλογο των καταστημάτων που κλείνουν τις πόρτες τους για τους περισσότερους πελάτες μέσα σε μια απότομη αύξηση του αριθμού των λοιμώξεις COVID-19.

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple έκλεισε επτά καταστήματα στη Βόρεια Αμερική σε μία μόνο μέρα καθώς αυξήθηκαν τα θετικά τεστ μεταξύ των εργαζομένων . Ακόμη και πριν την έξαρση , ο ιστότοπος της Apple απαριθμούσε περισσότερες από 20 τοποθεσίες που έκλεισαν σήμερα λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

Για τους ανθρώπους στη Νέα Υόρκη, τα καταστήματα εξακολουθούν να είναι προσβάσιμα εάν έχετε ραντεβού για να παραλάβετε μια ηλεκτρονική παραγγελία. Όλες οι άλλες υπηρεσίες, όπως η τεχνική υποστήριξη του Genius Bar ή οι αγορές κατόπιν ραντεβού, αναφέρονται επί του παρόντος ως μη διαθέσιμες. Δεν υπάρχει καμία λέξη για το πόσο θα διαρκέσει η τρέχουσα κατάσταση, αλλά η Apple δεν προσφέρει πλέον τη δωρεάν επιλογή παράδοσης δύο ωρών που προώθησε πριν από τις διακοπές της περασμένης εβδομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *