Η Hyundai φέρεται να σταματά να αναπτύσσει νέους κινητήρες εσωτερικής καύσης

Η Hyundai φέρεται να σταματά να αναπτύσσει νέους κινητήρες εσωτερικής καύσης

H Hyundai μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά προφανώς είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.  Πηγές ισχυρίζονται ότι η Hyundai έκλεισε τη μονάδα σχεδιασμού κινητήρων του ερευνητικού της κέντρου κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα. Θα μείνουν ακόμη μερικοί εργαζόμενοι για να βελτιώσουν τους υπάρχοντες κινητήρες, αλλά οι υπόλοιποι θα μετακινηθούν σε εργασίες που σχετίζονται με τα EV.

Η εταιρεία θεωρείται ότι μετατρέπει κτίρια για την ανάπτυξη EV ταυτόχρονα. Το κέντρο ανάπτυξης συστημάτων μετάδοσης κίνησης μετατρέπεται σε εγκατάσταση δοκιμών ηλεκτροκίνησης και το κέντρο ανάπτυξης επιδόσεων είναι πλέον αφιερωμένο σε ηλεκτροκίνητα μηχανήματα. Υπάρχει επίσης ένα νέο κέντρο ανάπτυξης μπαταριών, ενώ οι ερευνητές προμηθεύονται τώρα ακατέργαστα στοιχεία μπαταρίας και τσιπ.

Ο στόχος είναι απλός, σύμφωνα με τη διαρροή. Η Hyundai θέλει να επιταχύνει τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα και αυτό σημαίνει ότι θα αφιερώσει πολύ περισσότερο την ενέργειά της στη νεότερη τεχνολογία. Η ηλεκτροκίνηση είναι «αναπόφευκτη», φέρεται να είπε η επικεφαλής της νέας έρευνας Park Chung-kook στο email, και η μετάβαση θα βοηθήσει στην παραγωγή αυτοκινήτων που «κυριαρχούν στη μελλοντική αγορά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *