Το Xiaomi Watch S1 κάνει το ντεμπούτο του μαζί με τα ακουστικά TWS 3

Το Xiaomi Watch S1 κάνει το ντεμπούτο του μαζί με τα ακουστικά TWS 3

Τα τηλέφωνα της σειράς 12 της Xiaomi είναι επίσημα, αλλά δεν ήταν τα μόνα νέα gadget που ανακοινώθηκαν στη σκηνή. Έχουμε ένα νέο έξυπνο ρολόι Xiaomi Watch S1 καθώς και ολοκαίνουργια ακουστικά Xiaomi TWS 3. Το Watch S1 είναι το πιο premium ρολόι της Xiaomi μέχρι σήμερα με την κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, την οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών με προστασία από ζαφείρι και την εφαρμογή τρίτων κατασκευαστών υποστήριξη.

Μπορεί να παρακολουθεί πάνω από 117 αθλητικές λειτουργίες και είναι επίσης αδιάβροχο 5ATM. Υπάρχει μια ενσωματωμένη μονάδα NFC για πληρωμές, καθώς και μικρόφωνο και ηχείο για κλήσεις μέσω του αντιστοιχισμένου τηλεφώνου σας. Υπάρχουν αισθητήρες καρδιακού ρυθμού και αισθητήρες οξυγόνου αίματος καθώς και παρακολούθηση ύπνου. Μπορείτε επίσης να λάβετε ενσωματωμένη τοποθέτηση GNSS. Το ρολόι S1 διαθέτει μπαταρία 470 mAh, η οποία σύμφωνα με τη Xiaomi θα σας κρατήσει έως και 12 ημέρες με μικτή χρήση.

Το Xiaomi Watch S1 ξεκινά από 1.049 CNY (165 $) για την έκδοση με ελαστικό βραχιολάκι και 1.199 CNY (175 $) εάν θέλετε τα μοντέλα με δερμάτινο λουράκι.

Τα Xiaomi TWS Earphones 3 φέρνουν το ANC το οποίο θα πρέπει να ακυρώνει έως και 40dB θόρυβο γύρω σας. Χρησιμοποιούν ένα σύστημα τριπλού μικροφώνου και διαθέτουν επίσης λειτουργία διαφάνειας που επιτρέπει στον εξωτερικό θόρυβο όταν χρειάζεται να μιλήσετε με κάποιον δίπλα σας.

Η Xiaomi διεκδικεί έως και 7 ώρες με μία μόνο φόρτιση με απενεργοποιημένο το ANC και 30 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Η θήκη μπορεί να φορτιστεί μέσω USB-C ή ασύρματα μέσω οποιουδήποτε συμβατού φορτιστή Qi. Τα μπουμπούκια είναι IP55 αδιάβροχα και στη σκόνη.

Τα ακουστικά Xiaomi TWS 3 διατίθενται στην τιμή των 449 CNY (70 $). Η διεθνής τιμολόγηση και διαθεσιμότητα δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *