Έρχεται το  Redmi Note 11S, πολλαπλές πιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν

Έρχεται το Redmi Note 11S, πολλαπλές πιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν

Η Xiaomi κυκλοφόρησε τρία τηλέφωνα στην οικογένεια Redmi Note 11, ακολουθούμενη από ένα Redmi Note 11T και τώρα προστίθεται ένα άλλο – το Redmi Note 11S. Το τηλέφωνο με αριθμό μοντέλου 2201117SG εμφανίστηκε σε πολλούς ιστότοπους πιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του NBTC στη Σιγκαπούρη, του BIS στην Ινδία και του Ευρασιατικού Οικονομικού Χώρου (EEC).

Δεν υπάρχουν λιγότερες από τέσσερις παραλλαγές του αριθμού μοντέλου, οι οποίες είναι πιθανές για τις διαφορετικές διαμορφώσεις φορέα, καθώς και πολλές επιλογές αποθήκευσης. Δυστυχώς, οι καταχωρίσεις παρέχουν μηδενικές πληροφορίες σχετικά με τις πραγματικές προδιαγραφές, την ημερομηνία κυκλοφορίας ή την τιμολόγηση.

Το Redmi Note 10S έφτασε στην παγκόσμια αγορά τον Μάρτιο του 2021, αλλά ο διάδοχός του μπορεί να έρθει νωρίτερα από αυτό.

Το Redmi Note 11S θα είναι το τέταρτο όνομα της οικογένειας, αλλά όχι το τέταρτο σε όλες τις χώρες. Τα Note 11 Pro και Note 11 Pro+ αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ινδία ως Xiaomi 11i και Xiaomi 11i Hypercharge (δεν πρέπει να συγχέεται με το Mi 11i) την επόμενη Πέμπτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *