Το Telegram θα προσθέσει κινούμενες αντιδράσεις emoji στην πλατφόρμα του

Το Telegram θα προσθέσει κινούμενες αντιδράσεις emoji στην πλατφόρμα του

To Telegram είναι ο πλησιέστερος αντίπαλος του WhatsApp, αλλά δεν είναι πουθενά ακόμη κοντά στο να είναι ο ηγέτης της αγοράς στις εφαρμογές επικοινωνίας. Το WhatsApp προχωρά με πλήρη ταχύτητα, με πολλές πρόσφατες ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναμενόμενων αλλαγών στη διεπαφή για φωνητικές κλήσεις και πιθανές συντομεύσεις για γρήγορες απαντήσεις. Το Telegram προσπαθεί να συμβαδίσει μαζί τους. Τώρα, μια άλλη νέα εξέλιξη από την εφαρμογή φαίνεται να είναι στα σκαριά.

Μια πηγή μοιράστηκε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει κινούμενες αντιδράσεις μηνυμάτων emoji στη λίστα των χαρακτηριστικών της. Η αλλαγή εντοπίστηκε στην έκδοση beta του Telegram iOS μέσω ενός νήματος του Reddit. Αυτές οι 11 επερχόμενες αντιδράσεις emoji θα βοηθούσαν τους χρήστες να είναι πιο εκφραστικοί. Περιλαμβάνουν τα emoji με τους αντίχειρες και τον αντίχειρα κάτω emoji, καθώς και ταμε την καρδιά, το καπέλο για πάρτι και τα emoji. Υπάρχουν επίσης μερικά ακόμη κινούμενα σύμβολα που απεικονίζουν το γέλιο και τη φωτιά.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πάνω από 10 δισεκατομμύρια emoji αποστέλλονται κάθε μέρα και το Telegram έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λήψεις μόνο στο Android, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτές οι αλλαγές θα εκτιμηθούν πολύ. Αν και δεν είναι κάτι καινούργιο, δεδομένου ότι αυτές οι αντιδράσεις είχαν προηγουμένως εμφανιστεί στο Discord και στις Apple iMessage πλατφόρμες, η ανάπτυξη εκτιμήθηκε ωστόσο από τους χρήστες στο Reddit.

Εν τω μεταξύ, η πλατφόρμα αναπτύσσει επίσης μια νέα μορφή κειμένου για την αποφυγή spoiler ταινιών. Ένα στιγμιότυπο οθόνης από ένα νήμα του Reddit έδειξε ότι το κείμενο θα μπορούσε να αντικατασταθεί με κινούμενα pixel, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους χρήστες να επιλέξουν ποια μηνύματα θα δουν. Ορισμένοι χρήστες ζητούν από το Telegram να γκριζάρει τα μηνύματα, αν και και οι δύο επιλογές θα λειτουργούσαν καλά. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό, το οποίο θα πρέπει να εφαρμοστεί από άτομα όπως το Twitter, όπου τα spoiler ταινιών είναι ευρέως διαθέσιμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *