Η Xiaomi εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει έναν ανταγωνιστή του Galaxy Note του μέλλοντος

Η Xiaomi εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει έναν ανταγωνιστή του Galaxy Note του μέλλοντος

Οι  εταιρείες κατασκευής smartphone προσπαθούν να αγκαλιάσουν τον νέο παράγοντα μορφής για τα κινητά τηλέφωνα. Με όλο και περισσότερες εξελίξεις στην τεχνολογία, βλέπουμε καλύτερα και εκλεπτυσμένα πτυσσόμενα τηλέφωνα. Τώρα φαίνεται ότι η Xiaomi πρόκειται να υποστηρίξει μια γραφίδα με την επόμενη γενιά της σειράς αναδιπλούμενων τηλεφώνων της – το Mix Fold 2.

Η Xiaomi κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχετικά με το αναδιπλούμενο τηλέφωνο στο USPTO (Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών). Σύμφωνα με την καταχώριση, ο μηχανισμός αναδίπλωσης και η σχεδίαση μεντεσέδων είναι παρόμοια με τητης Samsung Galaxy Z Fold σειρά. Τα σκίτσα αποκαλύπτουν επίσης μια γραφίδα που φαίνεται να είναι μαγνητικά συνδεδεμένη στο πλάι του τηλεφώνου.

Xiaomi Fold Patent

Το τηλέφωνο διαθέτει κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης ήχου στη δεξιά πλευρά, ενώ στην αριστερή πλευρά υπάρχει χώρος για τη γραφίδα. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει μόνο λεπτομέρειες σχετικά με τη σχεδίαση του αναδιπλούμενου τηλεφώνου και όχι τις προδιαγραφές του.

Xiaomi Fold Patent

Το προαναφερθέν αναδιπλούμενο τηλέφωνο δεν είναι το μόνο που εργάζεται η Xiaomi. Η κινεζική εταιρεία είναι επίσης στα σκαριά ενός άλλου αναδιπλούμενου smartphone παρόμοιου με τη Galaxy Z Flip σειρά. Μπορεί να διαθέτει μια μικροσκοπική οθόνη στο εξωτερικό και μια πλήρη οθόνη στο εσωτερικό αφού την ξεδιπλώσετε αναποδογυρίζοντας, παρόμοια με το Z Flip.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *