Η Microsoft εξηγεί γιατί ορισμένες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης έχουν αναδρομική ημερομηνία στα Windows 11/10

Η Microsoft εξηγεί γιατί ορισμένες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης έχουν αναδρομική ημερομηνία στα Windows 11/10

Εάν ελέγχετε συχνά για ενημερώσεις στα Windows 11 ή Windows 10, μπορεί να έχετε παρατηρήσει παλιά προγράμματα οδήγησης και ακόμη και μη λειτουργικά προγράμματα οδήγησης στην ενότητα προαιρετικών ενημερώσεων. Τα τελευταία χρόνια, οι χρήστες έλαβαν ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης που αναφέρονται ως «INTEL – System», το οποίο χρονολογείται από το 1968 παρόλο που παραδόθηκε αμέσως μετά την αναβάθμιση σε Windows 11.

Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα οδήγησης – τα οποία μπορεί να φαίνονται προβληματικά λόγω των περίεργων προδιαγραφών τους – είναι διαθέσιμα στον πίνακα ρυθμίσεων Προαιρετικές ενημερώσεις των Windows 11 και Windows 10. Σε μια νέα ανάρτηση ιστολογίου, η Microsoft εξήγησε γιατί και πώς αυτά τα προγράμματα οδήγησης έχουν αναδρομική ημερομηνία στα Windows.

Για όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχουν κυρίως τρεις τύποι εκδόσεων προγραμμάτων οδήγησης – προγράμματα οδήγησης που εκδίδονται από τα Windows/Microsoft, εταιρείες όπως η Intel και η Nvidia και προσαρμοσμένα προγράμματα οδήγησης που έχουν αναπτυχθεί από κατασκευαστές υπολογιστών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ημερομηνίες σε όλα τα προγράμματα οδήγησης των Windows έχουν οριστεί στις 21 Ιουνίου 2006 για να μειωθούν τα προβλήματα συμβατότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *