Η OnePlus φημολογείται ότι εργάζεται σε νέες προσιτές έξυπνες τηλεοράσεις, η κυκλοφορία μπορεί να γίνει σύντομα

Η OnePlus φημολογείται ότι εργάζεται σε νέες προσιτές έξυπνες τηλεοράσεις, η κυκλοφορία μπορεί να γίνει σύντομα

Τα τελευταία δύο χρόνια, η OnePlus έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της για να κάνει όνομα σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων εκτός από smartphone. Ένα από τα προϊόντα για τα οποία η εταιρεία έχει κερδίσει επαίνους είναι η smart TV της. Και αν o δημοφιλής Ινδός tipster Mukul Sharma γίνει πιστευτός , η OnePlus θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα smart TV 32 ιντσών και 43 ιντσών στην Ινδία το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Ο tipster ισχυρίστηκε επίσης ότι αυτά τα επερχόμενα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων θα βασίζονται στο πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Google TV OS. Επίσης, λέγεται ότι είναι προσιτά, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία μπορεί να τα συμπεριλάβει επίσημα στη σειρά Y, καθώς οι σειρές Q και U είναι για premium και οικονομικά τμήματα. Ωστόσο, ο tipster δεν έχει πληροφορίες για την επίσημη ονομασία των νέων προσιτών τηλεοράσεων. Δεν ανέφερε λεπτομέρειες ούτε για τις προδιαγραφές των επερχόμενων τηλεοράσεων.

Η εταιρεία θα μπορούσε να στοχεύει να ανταγωνιστεί μάρκες όπως η Xiaomi, η Realme πιο επιθετικά στην προσιτή κατηγορία. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν τα δύο επερχόμενα προσιτά μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων δίνουν στην OnePlus ένα πλεονέκτημα σε σχέση με δημοφιλείς μάρκες όπως η Xiaomi σε αυτήν την κατηγορία.

Εν τω μεταξύ, η OnePlus προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του OnePlus 10 Pro στην Κίνα. Η εταιρεία επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η νέα ναυαρχίδα θα γίνει επίσημα τον Ιανουάριο, αλλά οι φήμες πρέπει να πιστευτούν ότι η επίσημη κυκλοφορία θα μπορούσε να γίνει στις 4 Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *