Συγκριτική αξιολόγηση του OnePlus 10 Pro με 12 GB RAM

Συγκριτική αξιολόγηση του OnePlus 10 Pro με 12 GB RAM

Η κυκλοφορία του OnePlus 10 Pro είναι προ των πυλών και το τηλέφωνο φαίνεται ήδη να συγκρίνεται. Ένα τηλέφωνο από τη μάρκα, με αριθμό μοντέλου NE2210, εντοπίστηκε στο Geekbench και οι tipsters ισχυρίζονται ότι είναι όντως η έκδοση Pro.

Η συσκευή θα έχει 12 GB RAM, Android 12 out of the gate και chipset Snapdragon 8 Gen 1 – καμία από αυτές τις προδιαγραφές δεν προκαλεί έκπληξη.

OnePlus 10 Pro benchmarked with 12 GB RAM

Αυτό που μας εξέπληξε είναι η πραγματική βαθμολογία που έδωσε αυτό το τηλέφωνο OnePlus – 976 για έναν μόνο πυρήνα και 3.469 για πολλούς πυρήνες. Αυτά τα αποτελέσματα δεν πλησιάζουν καθόλου τα 1.100+ και τα 3.600+ που πήραμε για το OnePlus 9 και το OnePlus 9 Pro τον Μάρτιο όταν τα δοκιμάσαμε.

Ο πιο εύλογος λόγος για τις μη εμπνευσμένες βαθμολογίες είναι ότι η OnePlus δεν έχει βελτιστοποιήσει ακόμη το 10 Pro στο Snapdragon 8 Gen 1, ή τουλάχιστον η συσκευή, που χρησιμοποιείται για το σημείο αναφοράς, δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να είναι σκόπιμη η OnePlus – σε τελευταία ανάλυση, γνωρίζουμε ότι η εταιρεία τείνει να κάνει τα τηλέφωνά της να υπολειτουργούν για χάρη της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *