Οι διακομιστές του Fortnite ήταν εκτός λειτουργίας για πέντε ώρες, αλλά τώρα το παιχνίδι είναι ξανά online

Οι διακομιστές του Fortnite ήταν εκτός λειτουργίας για πέντε ώρες, αλλά τώρα το παιχνίδι είναι ξανά online

Υπήρχαν κάποια άσχημα νέα αν είστε σε χειμερινές διακοπές και ελπίζετε να παίξετε λίγο FortniteBattle, καθώς το shooterroyale της Epic Games έπεσε πάνω από πέντε ώρες την Τετάρτη — και αυτή τη φορά δεν ήταν για να διευρύνει τη γνώση του παιχνιδιού. Σύμφωνα με ένα tweet από τη δική του σελίδα κατάστασης, «Το Fortnite δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο και οι παίκτες δεν μπορούν να συνδεθούν ενώ διερευνούμε ένα πρόβλημα. Θα παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες όταν έχουμε μια λύση για να επαναφέρουμε τις υπηρεσίες στο διαδίκτυο.”

Ένα επόμενο tweet στις 3:10 μ.μ. ET από την ομάδα ανέφερε ότι «συνεχίζουν να εργάζονται για μια επιδιόρθωση που θα επαναφέρει το Fortnite στο διαδίκτυο και θα εκτιμήσει την υπομονή όλων». Από τις 6 μ.μ. ET, δεν είχαμε ακούσει τίποτα από τότε, αλλά περίπου στις 6:30 μ.μ. ET οι παίκτες ανέφεραν ότι το παιχνίδι λειτουργούσε ξανά.

Το Twitter του Fortnite Status τελικά έκανε tweet για να επιβεβαιώσει ότι το παιχνίδι είναι εφεδρικό, υποσχόμενο ότι την επόμενη εβδομάδα (ή, το επόμενο έτος) θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με το “τι κάνουμε για να σας βοηθήσουμε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο”. Σημείωσε επίσης ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να δουν ένα επιπλέον δώρο εντός του παιχνιδιού για άνοιγμα, αλλά είπε ότι η ομάδα εργάζεται σε αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *