Η Tesla ανακαλεί σχεδόν 475.000 οχήματα Model S και Model 3 στις ΗΠΑ

Η Tesla ανακαλεί σχεδόν 475.000 οχήματα Model S και Model 3 στις ΗΠΑ

H Tesla ανακαλεί σχεδόν 475.000 ηλεκτρικά οχήματά της λόγω ανησυχιών που σχετίζονται με το μπροστινό καπό και την κάμερα οπισθοπορείας.

Η Tesla ανακαλεί όλα τα οχήματα Model 3 2017-2020, καθώς η πλεξούδα καλωδίου της κάμερας οπισθοπορείας μπορεί να καταστραφεί από το άνοιγμα και το κλείσιμο του καπακιού του πορτμπαγκάζ, εμποδίζοντας την εμφάνιση της εικόνας της κάμερας οπισθοπορείας. Η έλλειψη εικόνας κάμερας οπισθοπορείας μειώνει την πίσω όψη του οδηγού, αυξάνοντας τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Η Tesla ανακαλεί ορισμένα οχήματα Model S 2014-2021, καθώς το συγκρότημα του μάνταλου του μπροστινού πορτμπαγκάζ μπορεί να μην είναι ευθυγραμμισμένο, εμποδίζοντας το δευτερεύον μάνδαλο του καπό να εμπλακεί. Εξαιτίας αυτού, το καπό θα μπορούσε να ανοίξει απροσδόκητα, εμποδίζοντας την ορατότητα του οδηγού, αυξάνοντας τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Και για τις δύο περιπτώσεις, η Tesla Service θα ελέγξει και θα διορθώσει το πρόβλημα, χωρίς χρέωση. Οι επιστολές ειδοποίησης των επηρεαζόμενων κατόχων αναμένεται να ταχυδρομηθούν στις 18 Φεβρουαρίου 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *