Η ανακοίνωση της ASUS για τις προβληματικές μητρικές της

Η ανακοίνωση της ASUS για τις προβληματικές μητρικές της

Πρόσφατα, υπήρξαν ευρέως διαδεδομένες αναφορές για φωτιά σε μητρικές πλακέτες Asus ROG Maximus Z690. Η Asus δεν αναγνώρισε επίσημα το πρόβλημα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου. Τώρα , η εταιρεία αναγνώρισε το πρόβλημα και τις υποκείμενες αιτίες και ανακοίνωσε ανάκληση για τις ελαττωματικές μητρικές πλακέτες.

  Η εταιρεία ανταποκρίθηκε και δημοσίευσε ένα πλήρες δελτίο τύπου που περιείχε τα αίτια. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη δήλωση παρακάτω:

«Στους αξιότιμους πελάτες της ASUS, η ASUS δεσμεύεται να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη κάθε αναφορά περιστατικού από τους αξιότιμους πελάτες μας. Λάβαμε πρόσφατα αναφορές περιστατικών σχετικά με τη μητρική πλακέτα ROG Maximus Z690 Hero. Στη συνεχιζόμενη έρευνά μας, εντοπίσαμε προκαταρκτικά ένα πιθανό πρόβλημα αντίστροφου πυκνωτή μνήμης στη διαδικασία παραγωγής από μία από τις γραμμές παραγωγής που μπορεί να προκαλέσει τον κωδικό σφάλματος εντοπισμού σφαλμάτων 53. Το ζήτημα ενδέχεται να επηρεάσει μονάδες που κατασκευάστηκαν το 2021 με τον αριθμό ανταλλακτικού 90MB18E0-MVAAY0 και τον σειριακό αριθμό που ξεκινά με MA, MB ή MC. Μπορείτε να προσδιορίσετε τον αριθμό ανταλλακτικού σας ανατρέχοντας στη συσκευασία του προϊόντος:

Asus motherboard serial and part numbers.

Από τις 28 Δεκεμβρίου 2021, έχουν αναφερθεί μερικά περιστατικά στη Βόρεια Αμερική. Στο εξής, συνεχίζουμε την ενδελεχή επιθεώρησή μας με τους προμηθευτές και τους πελάτες μας για να εντοπίσουμε όλες τις πιθανές επηρεαζόμενες μητρικές πλακέτες ROG Maximus Z690 Hero στην αγορά και θα συνεργαστούμε με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για ένα πρόγραμμα αντικατάστασης. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την υπομονή και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια του προγράμματος αντικατάστασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *