Το Microsoft Teams σύντομα θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε το δικό σας βίντεο.

Το Microsoft Teams σύντομα θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε το δικό σας βίντεο.

H Microsoft λέει ότι η συνεχής παρακολούθηση της ροής βίντεο στο Microsoft Teams μπορεί να συμβάλει στην κούραση. Προς το παρόν, δεν είναι δυνατό να αποκρύψετε τη δική σας προεπισκόπηση βίντεο στο Teams, αλλά η Microsoft σχεδιάζει να προσφέρει σύντομα την επιλογή.

Η νέα δυνατότητα Hide My Video της Microsoft θα επεκτείνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κρύβουν το δικό τους βίντεο στη σκηνή για τον εαυτό τους, ενώ οι άλλοι θα εξακολουθούν να μπορούν να το βλέπουν και επομένως να μην διακόπτουν την εμπειρία βίντεο κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Μεταβείτε στο μενού βίντεο Me – μπορείτε να το βρείτε στο πλαίσιο Me, κάνοντας κλικ στο ….

  • Επιλέξτε Απόκρυψη για μένα. Το  Box Me θα κυλήσει είτε κάθετα είτε οριζόντια ανάλογα με τη θέση της γκαλερί σας. Εάν δεν θέλετε πλέον να είστε κρυφοί, επιλέξτε Unhide for me κάνοντας κλικ στο βέλος που είναι διαθέσιμο στην κατάσταση σύμπτυξης.
  • Μπορείτε εύκολα να κρύψετε ή να αποκρύψετε τον εαυτό σας όταν κάνετε κλικ στο μενού δίπλα στο όνομά σας στο ρόστερ.

Η νέα δυνατότητα θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση διαφόρων καταστάσεων:

  • Όχι άλλη επικάλυψη του πλαισίου βίντεο με και του βίντεο ή του περιεχομένου άλλων συμμετεχόντων 
  • H θέαση του εαυτού σας μπορεί να προκαλέσει πρόσθετο φορτίο  στον εγκέφαλο που χρειάζεται να επεξεργαστεί ένα επιπλέον φορτίο πληροφοριών, χωρίς να αναφέρετε την απόσπαση της προσοχής – μπορείτε να το αποφύγετε κρύβοντας το δικό σας βίντεο από τη σκηνή σας
  • Για συναντήσεις στις οποίες θέλετε να έχετε το βίντεό σας, δεν θα χρειάζεται πλέον να συμβιβάζεστε μεταξύ της κούρασης της σύσκεψης και της οπτικής συμπερίληψης 
  • Η ενεργοποίηση του βίντεο βοηθά στη δημιουργία στενότερων συνδέσεων ή μπορεί ακόμη και να απαιτείται σε ορισμένες συναντήσεις – αποκρύπτοντας το βίντεό σας, μπορείτε να χαλαρώσετε και να ανταποκριθείτε σε αυτήν την απαίτηση

Μια ένδειξη με τη μορφή περικομμένου τμήματος της δικής σας εικόνας βίντεο δεν θα σας αφήσει ποτέ να ξεχάσετε ότι το βίντεό σας είναι ενεργοποιημένο και να αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητες περιστάσεις.

Για τους περισσότερους χρήστες, η λειτουργία θα αρχίσει να κυκλοφορεί τον Ιανουάριο και θα ολοκληρωθεί έως τον Φεβρουάριο, αν και οι χρήστες του Υπουργείου Ανάπτυξης και του GCC-H ενδέχεται να πρέπει να περιμένουν από τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο του 2022. Η αλλαγή θα επηρεάσει μόνο τους υπολογιστές-πελάτες υπολογιστών Windows και Mac.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *