Το Telegram προσθέτει αντιδράσεις, spoilers και μετάφραση μηνυμάτων

Το Telegram προσθέτει αντιδράσεις, spoilers και μετάφραση μηνυμάτων

To Telegram τελειώνει τη χρονιά με έκρηξη. Η τελευταία ενημέρωση συνοδεύεται από μια δέσμη νέων λειτουργιών τόσο για Android όσο και για iOS. Τα Reactions αποτελούν πλέον μέρος της εφαρμογής – και αν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Facebook Messenger, ξέρετε πώς λειτουργούν. Η διαφορά είναι ότι στο Telegram πατάτε παρατεταμένα το iOS για το εργαλείο επιλογής emoji αντίδρασης και πατάτε μία φορά στο Android. Και στις δύο πλατφόρμες, το διπλό πάτημα ενός μηνύματος στέλνει μια γρήγορη αντίδραση.

Μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη αντίδραση με διπλό πάτημα σε κάτι άλλο στις Ρυθμίσεις. Οι αντιδράσεις είναι πάντα ενεργοποιημένες σε ιδιωτικές συνομιλίες, ενώ στις ομάδες και τα κανάλια εξαρτάται από τους διαχειριστές εάν θα ενεργοποιηθούν ή όχι (καθώς και η επιλογή των διαθέσιμων emoji αντιδράσεων).

Η νέα μορφοποίηση Spoiler σάς επιτρέπει να αποκρύπτετε spoilers. Απλώς επιλέγετε το μέρος του μηνύματός σας που έχει μολυνθεί από spoiler και το επισημαίνετε ως τέτοιο. Στη συνέχεια, αυτό θα κρυφτεί από το μήνυμα στη συνομιλία, καθώς και στη λίστα συνομιλιών και στις ειδοποιήσεις. Για να δείτε τι κρύβεται, απλώς πατήστε το σπόιλερ για να αποκαλύψετε το κείμενό του.

Telegram adds reactions, spoilers, and message translation

Ένα νέο αποκλειστικό κουμπί μετάφρασης μπορεί να προστεθεί στο μενού περιβάλλοντος κατά την επιλογή ενός μηνύματος και αυτό λειτουργεί σε όλες τις συσκευές Android καθώς και στο iOS 15+ σε συσκευές Apple. Η λίστα των διαθέσιμων γλωσσών εξαρτάται από το λογισμικό του τηλεφώνου σας.

Μπορείτε να κάνετε θέμα τον κωδικό QR για το προφίλ σας (ή κάποιου άλλου), επιλέγοντας τα χρώματα και το μοτίβο. Υπάρχουν πρόσφατα επανασχεδιασμένα μενού περιβάλλοντος στο macOS με κινούμενα εικονίδια επίσης.

Τέλος, νέες διαδραστικές εκδόσεις είναι διαθέσιμες για ορισμένα emoji – όπως το snowflake, για παράδειγμα. Η αποστολή αυτού θα κάνει να χιονίσει στην οθόνη. Υπάρχουν και άλλοι. Αυτά είναι διαθέσιμα μόνο σε συνομιλίες 1 προς 1. Ελέγξτε την Πηγή που συνδέεται παρακάτω για την πλήρη λίστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *