Το Galaxy S22 Ultra της Samsung που διέρρευσε είναι τώρα ένα Galaxy Note

Το Galaxy S22 Ultra της Samsung που διέρρευσε είναι τώρα ένα Galaxy Note

Φαίνεται ότι η επόμενη ναυαρχίδα smartphone της Samsung, το Galaxy S22 Ultra, θα δανειστεί περισσότερο από το DNA του Galaxy Note από ποτέ. Στην πραγματικότητα, ένα επίσημο render που διέρρευσε πρόσφατα   επιβεβαιώνει ότι το τηλέφωνο είναι σχεδόν ένα Note από κάθε άποψη εκτός από το όνομά του. Ευρύτερη οθόνη με περισσότερη επιφάνεια για εγγραφή; Ναι. Σιλό στυλό S; Ναι. Επίπεδο πάνω και κάτω; Ναι. Γύρω από το πίσω μέρος υπάρχει μια σειρά φωτογραφικών μηχανών που κολλάει πολύ στη διάταξη του S21 Ultra.

Προσωπικά, πιστεύω ότι το S21 Ultra ήταν ένα από τα πιο τολμηρά, με την καλύτερη εμφάνιση τηλέφωνα που έχει κατασκευάσει ποτέ η Samsung — ειδικά αυτή η κομψή, μαύρη ματ έκδοση. Κατείχε το μεγάλο εξόγκωμα της κάμερας με τρόπο που στην πραγματικότητα φαινόταν καλό.

The Galaxy S21 Ultra, in Phantom Black

Η  Samsung έχει βρει χώρο για τους αισθητήρες με τρόπο που διατηρεί το πίσω μέρος της συσκευής ομοιόμορφο, ωστόσο, υπάρχει σίγουρα κάτι λίγο πιο ήπιο σε αυτό το σχέδιο. Μοιάζει σχεδόν με ένα Note 10 Plus ή ένα Note 20 Ultra με ανανεωμένο σύστημα κάμερας, αλλά ίσως αυτό ακριβώς θέλουν ορισμένοι οπαδοί της Samsung. Πραγματικά στιγμιότυπα του S22 Ultra έχουν επίσης διαρρεύσει πρόσφατα, και για άλλη μια φορά, φαίνεται πολύ υπέροχο σε μαύρο χρώμα.

Με βάση το παρελθόν, η Samsung θα πρέπει να ανακοινώσει την οικογένεια S22 κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *