Διαρροή προδιαγραφών Honor Magic V: Αναδιπλούμενο με Snapdragon 8 Gen 1 ;

Διαρροή προδιαγραφών Honor Magic V: Αναδιπλούμενο με Snapdragon 8 Gen 1 ;

Η Honor επιβεβαίωσε ότι φέρνει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο στην αγορά τις επόμενες εβδομάδες. Ενώ έχουμε δει teaser εικόνες του Honor Magic V, δεν έχουμε ακόμη ιδέα για τις προδιαγραφές του. Τώρα, το tipster Digital Chat Station δημοσίευσε μια λίστα με προδιαγραφές που φαινομενικά σχετίζονται με ένα «πρωτότυπο» μοντέλο Magic V.

Το τηλέφωνο θα μπορούσε να χρησιμοποιεί δύο οθόνες παρόμοια με το Samsung Galaxy Z Fold 3. Η εξωτερική οθόνη μπορεί να φιλοξενεί μια κεντραρισμένη οπή διάτρησης, ενώ η εσωτερική οθόνη χρησιμοποιεί μια εγκοπή κάμερας selfie πάνω αριστερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Honor θα ικανοποιήσει τους ρυθμούς ανανέωσης 90Hz και 120Hz για την εξωτερική και την εσωτερική οθόνη, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις εσωτερικές του προδιαγραφές, το Honor Magic V θα μπορούσε να είναι από τα πιο γρήγορα πτυσσόμενα στην αγορά. Ο Digital Chat Station πιστεύει ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 8 Gen 1. Αυτό θα του έδινε ένα αξιοσημείωτο πόδι έναντι των αναδιπλούμενων αντιπάλων του. Δεν υπάρχει καμία λέξη για το μέγεθος της μπαταρίας, αλλά λέγεται ότι υπάρχει φόρτιση 66 W.

Όσον αφορά τις έξυπνες δυνατότητες απεικόνισης του τηλεφώνου, μια κάμερα 50MP φέρεται να οδηγεί τη γραμμή. Δεν είναι σαφές εάν αυτός ο σκοπευτής θα χρησιμοποιήσει το Sony IMX700 όπως φαίνεται στο Honor Magic 3 Pro Plus. Εάν ήλπιζατε για μια κάμερα περισκοπίου, μπορεί να μείνετε απογοητευμένοι. Αδιευκρίνιστη είναι επίσης η ύπαρξη τηλεφακός.

Τέλος, το Honor Magic V λέγεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του με Android 12 εκτός συσκευασίας.

Η Honor δεν έχει ακόμη ανακοινώσει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το πρώτο της πτυσσόμενο, αλλά κρίνοντας από τις φήμες και τα teaser που συγκεντρώθηκαν, θα πρέπει να περιμένουμε την άφιξή του σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *