Η Google πιέζει τους χρήστες Android να αναβαθμίσουν το Microsoft Teams για τη δική τους ασφάλεια

Η Google πιέζει τους χρήστες Android να αναβαθμίσουν το Microsoft Teams για τη δική τους ασφάλεια

Στις αρχές Δεκεμβρίου αναφέραμε μια αλληλεπίδραση μεταξύ του Microsoft Teams και του Android που θα μπορούσε να δει ότι ορισμένα τηλέφωνα Android δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις έκτακτης ανάγκης 911.

Τότε η Google είπε:

Διαπιστώσαμε ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από ακούσια αλληλεπίδραση μεταξύ της εφαρμογής Microsoft Teams και του υποκείμενου λειτουργικού συστήματος Android. Επειδή αυτό το ζήτημα επηρεάζει τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης, τόσο η Google όσο και η Microsoft δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στο ζήτημα και αναμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα μια ενημέρωση της εφαρμογής Microsoft Teams.

Η Microsoft προσπάθησε να καταστήσει σαφές ότι επρόκειτο για πρόβλημα Android και όχι Teams, αλλά σε κάθε περίπτωση κυκλοφόρησε μια ενημέρωση στην εφαρμογή Android που θα απέφευγε να προκαλέσει το πρόβλημα, με τη Microsoft να λέει:

«Γνωρίζουμε τα σχέδια της Google να κυκλοφορήσει -Έκδοση ενημέρωσης πλατφόρμας Android τον Ιανουάριο. Εργαζόμαστε για μια ενημέρωση της δικής μας εφαρμογής για να αποφύγουμε την ενεργοποίηση του υποκείμενου ζητήματος του λειτουργικού συστήματος Android. Συνεργαζόμαστε στενά με την Google για να επιλύσουμε αυτήν την ακούσια αλληλεπίδραση.»

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση του Microsoft Teams κυκλοφόρησε αμέσως μετά, αλλά φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι δεν την έχουν εγκαταστήσει ακόμα, καθώς η Google στέλνει μια αυτοματοποιημένη επιστολή στους χρήστες Android που δεν έχουν εγκαταστήσει ακόμα την ενημέρωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *