Το Netflix θα πρέπει να μεταδίδει 20 κρατικά τηλεοπτικά κανάλια στη Ρωσία

Το Netflix θα πρέπει να μεταδίδει 20 κρατικά τηλεοπτικά κανάλια στη Ρωσία

Από τον Μάρτιο, το Netflix θα πρέπει να μεταδίδει 20 κρατικά τηλεοπτικά κανάλια στη Ρωσία. Η Roskomnadzor, ο εποπτικός φορέας των μέσων ενημέρωσης της χώρας, κατέγραψε την πλατφόρμα ως «οπτικοακουστική υπηρεσία» αυτή την εβδομάδα. Μεταξύ των καναλιών που θα πρέπει να μεταφέρει το Netflix είναι το ναυαρχίδα Channel One, το ψυχαγωγικό δίκτυο NTV και ένα κανάλι της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που ονομάζεται Spas  .

Οι υπηρεσίες ροής με περισσότερους από 100.000 καθημερινούς χρήστες στη Ρωσία περιλαμβάνονται στο μητρώο, το οποίο δημιουργήθηκε στα τέλη του περασμένου έτους. Όχι μόνο οι εγγεγραμμένες πλατφόρμες πρέπει να προσφέρουν κρατικά τηλεοπτικά κανάλια, αλλά πρέπει να δημιουργήσουν μια ρωσική εταιρεία,  .

Οι εταιρείες στο μητρώο πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τη ρωσική νομοθεσία. Πρώτον, το Netflix δεν θα επιτρέπεται να προωθεί τον «εξτρεμισμό». Οι επικριτές ισχυρίζονται ότι έχει εφαρμοστεί πρόνοια εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν τους αντιπάλους του Κρεμλίνου.

Άλλες υπηρεσίες βίντεο στη χώρα φέρεται να υποστήριξαν ότι το Netflix θα πρέπει να προστεθεί στο μητρώο για να εξισωθούν οι όροι παιχνιδιού, καθώς πληροί τις απαιτήσεις. Η ρωσική έκδοση του Netflix διαχειρίζεται η Entertainment Online Service, θυγατρική του National Media Group, η οποία έχει μερίδιο στο Channel One.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *