Η Microsoft απέτυχε επίσημα στις προσπάθειές της να παραδώσει το Android 11 στο αρχικό Surface Duo

Η Microsoft απέτυχε επίσημα στις προσπάθειές της να παραδώσει το Android 11 στο αρχικό Surface Duo

Τον Σεπτέμβριο η Microsoft υποσχέθηκε να παραδώσει το Android 11 στο Surface Duo, λέγοντας  :

«Παραμένουμε δεσμευμένοι να παρέχουμε ενημερώσεις στο Surface Duo και είμαστε εργαζόμαστε για να φέρουμε το Android 11 στους υπάρχοντες πελάτες πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.”

Οι πολύπαθοι ιδιοκτήτες Surface Duo, οι οποίοι από όλους τους λογαριασμούς έχουν αγοράσει μια πειραματική συσκευή, περίμεναν από τη Microsoft να εκπληρώσει τη δέσμευση και να παραδώσει το Android 11 έως το τέλος του 2021 και τώρα έχουν απογοητευτεί επίσημα.

Σύμφωνα με τους Zac Bowden και Daniel Rubino στο Windows Central podcast, η Microsoft κατηγορεί την Google.

Η εταιρεία φέρεται να εργάζεται εσωτερικά για την ενημέρωση Android 11 εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ισχυρίζεται ότι η ενημέρωση αναβάλλεται για πιστοποίηση στην Google. Το γεγονός ότι και οι δύο εταιρείες βρίσκονται τώρα σε διακοπές σημαίνει ότι η ενημέρωση είναι πλέον πιθανό να καθυστερήσει για τον Ιανουάριο του 2022. Η

Microsoft υποσχέθηκε 3 χρόνια ενημερώσεων για το Surface Duo, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε ενημερώσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023, αλλά με την εταιρεία να είναι διαρκώς μια έκδοση πίσω όταν πρόκειται για ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος, η υπόσχεση αυτή επί του παρόντος δεν είναι πολύ μεγάλη.

Ταυτόχρονα, η Samsung κατάφερε να προωθήσει συσκευές Android 12 έως το 2019, όπως τα Samsung Galaxy S10 και Note 10 (και φυσικά το αυθεντικό Samsung Galaxy Fold), υποδεικνύοντας ότι όταν πρόκειται για υποστήριξη, οι χρήστες του Surface Duo έχουν στοιχηματίσει στο λάθος προσπάθειες αναδιπλούμενου τηλεφώνου της εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *