Το video teaser δείχνει τη σχεδίαση του OnePlus 10 Pro και τη μεγάλη κάμερα

Το video teaser δείχνει τη σχεδίαση του OnePlus 10 Pro και τη μεγάλη κάμερα

Tο  OnePlus 10 Pro έδειξε τα πρώτα στοιχεία του  στις αρχές Νοεμβρίου και οι διαρροές και οι φήμες δεν έχουν σταματήσει από τότε. Σε αυτό το σημείο γνωρίζουμε σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένου του chipset, της ρύθμισης της κάμερας, της μπαταρίας και της δυνατότητας γρήγορης φόρτισης. Ωστόσο, για όλες αυτές τις αλλαγές, ίσως η πιο σημαντική  είναι η νέ  κάμερα. Τα προηγούμενα render μας έδειχναν τη σχεδίαση του τηλεφώνου και τώρα μπορούμε να ρίξουμε μια ακόμη πιο προσεκτική ματιά στο OnePlus 10 Pro χάρη σε ένα βίντεο teaser.

Αυτό που μοιάζει με επίσημο βίντεο πριν από την κυκλοφορία δημοσιεύτηκε στο Weibo, με το OnePlus 10 Pro σε όλο του το μεγαλείο  . Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας την οθόνη με την κάμερα selfie με τρύπα επάνω αριστερά (όπως η φετινή σειρά OnePlus 9) πριν μεταβεί στο πίσω μέρος της συσκευής, όπου λαμβάνει χώρα η δράση. Εδώ, βλέπουμε το μαύρο χρώμα με το γιγάντιο χτύπημα της κάμερας και την επωνυμία Hasselblad. Βλέπουμε επίσης μια μονάδα με πράσινο χρώμα, η οποία φαίνεται πολύ πιο πλούσια από ό,τι πρότειναν οι προηγούμενες αποδόσεις.

Το βίντεο δεν τελειώνει εκεί, ωστόσο, και μας αφήνει μια ημερομηνία και ώρα έναρξης  . Γνωρίζαμε ότι η OnePlus δοκίμαζε ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις και το teaser επιβεβαιώνει αυτό το ντεμπούτο στην Κίνα – αναμένουμε ότι ο υπόλοιπος κόσμος θα αποκτήσει τη συσκευή τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *