Η Apple μοιράζεται πραγματικές ιστορίες από χρήστες του Apple Watch στο νέο βίντεο.

Η Apple μοιράζεται πραγματικές ιστορίες από χρήστες του Apple Watch στο νέο βίντεο.

Σε ένα νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube σήμερα, η Apple συνεχίζει να δίνει έμφαση στις πιθανές σωτήριες λειτουργίες του Apple Watch. Το νέο βίντεο έχει τίτλο «911» και αφηγείται τρεις ιστορίες ανθρώπων που μπόρεσαν να λάβουν βοήθεια από υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χρησιμοποιώντας το Apple Watch τους.

Η διαφήμιση δεν δείχνει στην πραγματικότητα το ίδιο το Apple Watch. Αντίθετα, εστιάζει στις ιστορίες από τους τρεις χρήστες του Apple Watch που πιστώνουν τη συσκευή ότι τους βοήθησε να φτάσουν στο 911 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η διαφήμιση χρησιμοποιεί ήχο από τις ίδιες τις κλήσεις 911.

“Αυτές είναι μόνο τρεις από τις πολλές απίστευτες ιστορίες όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να λάβουν βοήθεια χρησιμοποιώντας το Apple Watch”, ανέφερε η Apple. 

Το Apple Watch διαθέτει μια λειτουργία έκτακτης ανάγκης SOS που σας επιτρέπει να φτάσετε γρήγορα και εύκολα στο 911 πατώντας παρατεταμένα το πλευρικό κουμπί. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης πτώσης που μπορεί να ανιχνεύσει πότε ένας χρήστης του Apple Watch έχει πέσει και να καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εάν το άτομο δεν απορρίψει την ειδοποίηση εντός ενός λεπτού από την πτώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *